zdecydowanie polecam ! (1) Bardzo dobra wulkanizacja. Rafał Niestety, nie polecam (1) Niestety nie polecam wizyt w tym serwisie. Pojechałem do CNF-u na wymianę... manbike polecam (1) polecam,ten zaklad mimo ze niebylem umowiony szybko isprawnie zmienili... jaro
Polecam bardzo gorąco! (1) Po kilku nieudanych próbach pozbycia się problemu drgającej przy dużych... Kierowca Przymorze Nic dodać nic ujać (1) Polecam każdemu kto chce mieć dobrze naprawioną usterkę i nie chce... prokoncik opony (1) fajna obsługa i te ceny najtaniej w Gdańsku Łukasz Audi A8 (1) Warsztat godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Miejsce super, sprzęt... Marcin Bardzo dobry serwis opon w Pruszczu (1) Bardzo dobry serwis opon w Pruszczu , dogodnie położony i komfortowy dla... WYMIENIAM OPONY Polecam (2) Morze trochę drożej jak u innych,ale coś za coś.Po dwukrotnym wyważaniu u... Ted polecam ten serwis (1) pracują tutaj fantastyczni mechanicy poradzili sobie z problemem z którym w... Wojciech Wiśniewski 100% polecam (1) Tanio, szybko i profesjonalnie. Odkąd kupiłem pierwszy samochód jeżdżę tam... Adrian 8/10 (0) Moja pierwsza wizyta i moje pierwsze wrażenia. Serwis generalnie bardzo... gronko Polecam (1) Prowadzący serwis bardzo zorientowany w temacie opon. Polecam usługi w tym... S Nie polecam! (1) Usługodawca nieprawidłowo zdiagnozował uszkodzenie pojazdu. Dodatkowo wiedząc... Dominik Demetraki Kontakt z Gdyni (1) Witam. Byłem klientem Panów Spod "9 ". Miło fajnie- opony zmienione... AdamT Fachowość na najwyższym poziomie (0) Zgadzam się z dwiema opiniami poniżej w 100%. Od siebie dorzucam tylko... Elizenki polecam (2) Fachowa obsluga ,konkurencyjne ceny, mila atmosfera, szybki czs naprawy, wojtek Średnia cena, super jakość serwisu (1) Niektórzy narzekają na cenę ale jest ona jak najbardziej adekwatna do jakości... kikutek Rzetelna Firma Mazex (1) Korzystam z usług wulkanizacji i wymiany opon od 20 lat. Fachowa usługa w... Adam Szybko,profesjonalnie i za dobre pieniądze! (1) Byłem ostatnio wymienić tylne amortyzatory. Wcześniej umawiałem się na wizytę... kliczko