super (1) super oponki, swiezynki, ceny lepszej nie znalazlem w calym internecie, a... opel Mechanik na wysokim poziomie (1) Mechanik na wysokim poziomie Zadowolony jestem z usług tej firmy. Wszystko... Marek Profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolony, od lat korzystam z usług. Robię duże przebiegi.... Darek
Zaskoczenie! (1) Przywiozłem do firmy samochód żony który posiadał wiele usterek.Warsztat... Krzysiek REWELACJA! (1) Samochód bardzo dobrze i szybko naprawiony. Obsługa bardzo miła, ceny także... beata Zadowolony (1) Naprawiałam moje autko, wszystko miło i fajnie. Polecam Dancewicz ok. servis (1) Warsztat godny polecenia, usługa została szybko wykonana za niewielką kwotę.... artur Wymiana opon (1) Szybko, sprawnie. Plusem jest to, że można się umówić na wymianę przez internet. Aga Rewelacja! (1) Wszytko OK., a nawet lepiej:-) Mariusz najlepszy w okolicy (1) 100% wart polecenia. Podejście i profesjonalizm na poziomie znacznie... jonasz Serwis godny polecenia. (1) Wymieniłem komplet opon plus łożyska(przód). Oponki zamówiłem również u nich,... Dombrowski Marek POLECAM! (1) Bardzo dobra obsluga - szybko i sprawnie. Szczerze polecam, sama z pewnoscia... ewa Z polecenia (1) Wybrałem ich z polecenia znajomego bo miałem bardzo poważny problem z... ptasznik Polecam (1) Pełna fachowość w każdym calu. Doradzili, założyli i pojechałem. Pełna... tolek1976 Pełna profeska (1) Szybko, fachowo, profesjonalnie, bardzo pomocni w kwestiach technicznych,... Paweł Polecam (1) Kolejny raz korzystałem z usług ST MOTOR i polecam ten zakład. Przystępne... Michał Obsługa OK (1) Warszatat ok, jednak właściciel strasznie obrósł w piórka. Klient pytając o... GDNARR Naciąganie klientów. (1) Dwukrotnie dzwoniłem dowiedzieć się ile kosztuje wymiana OPON (nie koł) na... zły klient Super firma (1) Świetna obsługa, wysoki poziom wykonywanych usług Keramak zdecydowanie polecam ! (1) Bardzo dobra wulkanizacja. Rafał