Polecam (1) Profesjonalna obsługa i super ceny nie dodać nic ująć polecam PiotrO Polecam (1) Korzystam od lat, zawsze szybko i miło i co najważniejsze sprawnie. jurek Kiedyś było dobrze (2) A teraz niekoniecznie, co prawda umówienie się na konkretną godzinę jest... Unikać
Tanie dobre opony z montażem (1) Znalazłem na ich stronie internetowej tanie fajne opony, które zamontowali mi... Marek Wymiana opon (1) Bardzo nie miła obsługa przy przyjęciu auta do wymiany opon. Janusz Profesjonalnie (1) polecam wulkanizacje napewno skorzystam ponownie TOYOTA RAV4 Dobry wybór, szybka dostawa, niska cena (1) Przejrzysty sklep internetowy z dobrymi cenami. Na infolini pomogli mi dobrać... Szwed W koncu dobry wulkanizator (2) W końcu znalazłem sprawnego wylkanizatora, z ktorym mogę się spokojnie umowic... Aleks EKSPERCI - awaryjne odkręcanie śrub (2) Dzisiaj miałem przyjemność skorzystać z pomocy fachowców w firmie Tujko.... Paweł Super (1) Ogromny warsztat, szybko realizują zgłoszenia. System rezerwacji jest bardzo... Mateusz WYLANIZACJA CNF (1) POLECAM jedyne co mnie skłoniło ze poszedłem do innego serwisu to to że nie... Marcin Zych Wulkanizacja KELBAN (1) Bardzo dobry serwis naprawili opone w 30 minut i to w niedzielę Marcin Zych Polecam każdemu! (1) W CNF zawsze można liczyć na poradę fachowców i solidną, profesjonalną... slawomir1 MEGA (1) zleciłem zrobienie konserwacji podwozia w moim aucie, jestem mega zadowolony... Andrzej kot Dobre opony (1) Zmieniłem u nich opony na zimowe, jestem bardzo zadowolony. Jeździ mi się... Wiktor Pełen profesjonalizm (1) Polecam z całego serca! Wszystko sprawnie, fachowo i na najwyższej jakości, a... tomasz Bardzo pozytywnie (1) Szybko, tanio i z dużą życzliwością. Bardzo pomocni, fachowi ludzie. Dzięki... Grzes Dobra firma (1) Szybka,miła i profesjonalna obsługa.Rewelacyjne ceny.Bez marudzenia jak to... Off Roadowiec Najlepsi (1) Najlepsi mechanicy, z jakimi moje autko miało do czynienia. Podejście poważne... Ola POLECAM (1) Pacjent :peugeot 307 -1.6 hdi. Objawy: trzęsie kopci po odpaleniu . Diagnoza... Grzegorz