Duża oferta i obsługa (1) Ofert opon w serwisie wraz z ceną i obsługą stawiają ten lokal na 1 miejscu,... Robert Szybka obsługa! (1) Pół godziny po telefonie już bylem na podnosniku. Panowie sprawdzili... Robert Najlepsi! (1) Ceny jak w internecie, jak czegoś nie mają na miejscu zawsze można domówić... Tomek
Zmiana opon (1) Od 2009 wymieniam tam opony letnie/zimowe Polecił mi ich mój instruktor nauki... Darek OK (1) Opony zakupione w bardzo dobrej cenie i zamontowane w okazyjnej promocji.... Malwina Naprawa (1) Jako, że jestem kobietą, nie do końca znam się na samochodach tak jak... Paula Wyważanie (1) Szybko, sprawie, dokładnie i profesjonalnie! Polecam, wszystkim! Karol Są w porządku (1) Zakład Ring okazał się bardzo dobrym wyborem dla mojej rodziny.... Olaf Dobrze, że tu trafiłem (1) Bardzo się cieszę, że trafiłem do tego serwisu. Po wcześniejszej wymianie... Logo Solidna firma (1) Wszystko zrobi uczciwy człowiek nie naciąga i szybko godny polecenia Arek Serwis mobilny, usługi stacjonarne - polecam ! (1) Obwodnica Trójmiasta, 01 w nocy, drugi kapeć w ciągu dnia po przejechaniu... Victoria Nie polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam.Nie ustalają z klientem co ma być zrobione.Zero... Anna Polecam (1) Warsztat godny polecenia. Mechanicy znają się na samochodach - nie jest to... Artur Opony serwis przegląd (1) Gorąco polecam, od lat wszystkie auta w rodzinie serwisujemy tylko w Cnf i... Marcin Witam do Aniki trafilem przypadkiem (1) Jestem zadowolony opony wymienione starannie i profesionalnie.Duze predkosci... salon urody AnA Sklep (1) Sklep internetowy przejrzysty, łatwo dobrałam odpowiednie opony do swojego VW... Krystyna Polecam. (1) Profesjonalna obsługa i dobór opon. Cena za opony bardzo atrakcyjna. Juz po... Maria Rosa Polecam (1) Szybko, sprawnie, elastycznie z terminami. Dużo pisania, same pozytywy zatem... Artur Super! (1) Profesjonalna wymiana opon, bez zapisów na kosmiczne terminy. Do warsztatu... Marta Polecam (1) Opony w dobrej cenie, zamontowali od ręki, bez żadnych problemów. Zakład robi... Janina