Mąż był, byłam i ja :) (1) Powielam słowa męża że wszystko było na bardzo profesjonalnym poziomie,... Michalina Omijać szerokim łukiem (1) Za busa 16 cali stalowe felgi 140 zł! Cena skandal (gdzie indziej 90-120),... Z.S. dobry sprzet (1) maja dobry sprzet do wywazenia kol. szybko im to idzie i widac, ze nie robia... Niesool
różne czynności obsługowe (1) Od kilku lat korzystam z usług OPONEXU - różnych, przede wszystkim okesowych... aa, volvo Polecam! (1) Polecam! w 100% wysoka jakość usług, przemiła fantastyczna profesjonalna... Ewa wszystko ok (1) Dobry sprzęt i niskie ceny maja, poczekalnia tez jest . Wojtek Duży wybór (1) Bardzo szeroki asortyment pod kątem dostępności opon na miejscu. Mechanik... Zbigniew Mc (1) Polecam.Bardzo dobra robota,auto naprawione.Polecam Darek Normalny serwis i sprzedawca (1) Do zakupu opon za 2200 zł. w tej firmie przekonały mnie niższe niż u... Piotr Świetni Fachowcy! (1) Przyjechałam z naprawą zawieszenia. Na stacji diagnostycznej odesłali mnie z... Astra III Bardzo fajni (1) Jestem bardzo zadowolony z faktu, że w końcu znalazłem dobrego i starannego... Jan OK (1) Dobry wulkanizator, dobre ceny wymiany, warzenia i opon - dobierałem u nich... Wiktorowicz OK (1) Wymiana opon bardzo sprawnie przebiegła - w tempie ekspresowym. Zwłaszcza, że... Kamila Solidna firma! (1) Korzystam od lat i bardzo polecam. Nigdy nie było problemu z ustaleniem... Michał Kordys Panika (1) Spanikowałem, gdy mój wybitny samochód zaczął wręcz warczeć podczas jazdy...... Rado oponki (1) Oponki zimowe kupione na ten sezon - nówki sztuki, dobra cena, dobra firma.... Ola polecam (1) Wymiana opon zawsze wykonywana jest szybko i sprawnie. Dostepna jest wygodna,... Piotr PROCAR - NIE POLECAM (4) Wymienili 1 czujnik abs (koszt czujnika150zł), 1 łożysko koła (koszt części... Kasia S. VW Bora (1) Fachowe podejście do klienta, dobrze zorganizowany kierownik w biurze, a... Piotrek Sprawdzony (1) Bardzo przyjemna wizyta. Opony szybko i sprawnie zmienione, powiadomili mi,... Magiera