Bardzo dobra wulkanizacja ,obsługa !!!!! (1) Bardzo dobry zakład wulkanizacyjny,szybka ,miła obsługa połączona z super... Marta Polecam (1) Jeżdżę tam od wielu lat i jeszcze się nie zawiodłem. Czasem są nowi ludzie,... Hubert Profesjonalna ekipa i warsztat (1) Bardzo fajna i rzetelna ekipa, ładny warsztacik, czysto, schludnie i... Aviator
same superlatywy (1) ostatnio kilkukrotnie korzystalem z pomocy tej firmy - najpierw prostowanie... as Fachowo,szybko i rzetelnie.Polecam! (1) Przyjechałem do Alberta z dziurawą oponą.Pracownik warsztatu od ręki Mnie... Karol autentyczność opini zostawia wiele do życzenia (1) Byłem i korzystałem mam wrażenie że opinie naciągane bez rewelacji jeśli... Tadeusz Wszystko OK (1) Szybko, rzetelnie, tanio. Oby wszyscy byli tacy. Piotr Warsztat o wzorowym podejściu do problemu klienta (1) Zakupiłem w TUJKO nowe felgi i opony letnie. Po kilku tygodniach w moim aucie... Senior Nie polecam (1) Nie polecam serwisu ze względu na żenującą jakość obsługi klienta. 1/... Michał Od czasu gdy zostałem motocyklistą (1) nawet nie próbuję szukać innego punku który zapewnia mi pełną kompleksowa... Artur Profesionalnie (1) Miałem robiony przegląd samochodu i opon oraz wymianę klocków w samochodzie.... Marcin Za drogo (1) Za zmianę opon, filtrów i oleju zarządali ode mnie ponad 500 zł. W każdym... Ostatni raz dobry serwis (1) W końcu serwis który nie oszukuje swoich klientów! Mają świetny kontakt z... Paweł polecam (1) świetnie wykonana usługa, ludzie bardzo mili, znają się na rzeczy. Aneta Twrorczyk Polecam (1) Profesjonalne podejście do klienta Katarzyna D. Witek (1) Szybko sprawnie tanio miła obsługa Witek Szybkość usługi przede wszystkim (1) Ekspresowe tempo to jest mega duży plus. W ostatnim serwisie czekałem prawie... Tomek Zdecyowanie nie polecam!!! (1) Uwaga, bardzo drogo!!! Wymiana każdego filtra to koszt 40 zł. Za wymianę... foresciak Katatrofa (1) Notoryczne opóźnienia w usłudze pomimo wcześniejszej rezerwacji ( również... Tomasz Nasz klient nasz wróg (3) Jeszcze do zeszłego roku współpraca bardzo przyjemna, obsługa szybka i... Niezadowolony klient