Dobry serwis (1) Szybko naprawili moje auto, w sposób przystępny wyjaśnili, na czym polegała... Michałł Geometria kół (1) Postanowiłem udać się do tego serwisu na ustawienie geometrii kół. Niby... Tomasz Bardzo zadowolony (1) Polecam firmę OponyAlbert , maja duży wybór opon i felg i rzadko który serwis... Zadowolony klient
polecam (1) Jak jadę do Was, to wiem, że usługa będzie zrobiona w 100% dobrze, dziękuję... kowrys Najlepsze opony (1) Tak jak w tytule, jak dotąd to najlepsze opony, na jakich jeździłem. Muszę... Golenio Lepiej być nie może (1) Znają się chyba na wszystkim. Nie ma takiego problemu, któremu by nie... Seba Profesjonalnie i szybko. (1) Bardzo dobry, dokładny i realizujący naprawy w ustalonym terminie mechanik.... Piotr Zadowolony klient (1) Świetne opony, od razu czuć różnicę. Bardzo wytrzymałe, świetna przyczepność.... Rajder świetny miejsce (1) doskonale poradzili sobie z naprawą mojego sprzęgła teraz wszystko chodzi jak... Grzegorz Najlepszy! (1) Ode mnie maksymalna ocena. Najbardziej nowoczesny, rzetelny i solidny serwis.... Filipek Jolex (1) Od lat jestem klientem firmy. I zawsze byłam zadowolona. Ps. Pamiętam jeszcze... Ala Omijajcie ten zakład (1) Porażka ! Nie chciałem się sugerować opiniami tu i ówdzie aczkolwiek teraz... klient Petarda (1) Miło, sympatycznie, szybko, profesjonalnie. TGW Avensis T27, alu z czujnikami ciśnienia (1) Zdecydowanie polecam! Od momentu zakupu auta borykałem się z biciem... Mariusz naciąganie klientów UWAGA!!!!!! Euromaster Gdynia (1) Proszę uważać warsztat naciąga Klientów!!!!!! przy wymianie opon dzwonią... Klient Obsługa, doradztwo, serwis fatalny (1) Niestety moja opinia również musi być negatywna. Korzystam z usług warsztatu... klient Próba załatania dziury w oponie (1) Fatalna obsługa, jak tam przyszedłem pracownik bez słowa wziął ode mnie koło... Jakub Ring najlepszy w Gdańsku (1) Tak jak w tytule. Nie widzę obecnie lepszego serwisu samochodowego na terenie... blaszak Warsztat godny polecenia. (1) Wymieniałem ostatnio klocki i tarcze hamulcowe. Auto nie miało też ładowania... Dariusz Szybko, sprawnie, tanio (1) Jestem pozytywnie zaskoczony. Po przyjeździe od razu się mną zajęto.... kopalek