ok (1) wszystko ok Mirek imagine serwis (1) super szybka i fachowa obsługa, cena promocyjna bezkonkurencyjna Polecam w 100% Marek BArdzo dobry warsztat (1) Sam warsztat i mechanicy godni polecenia. Ceny bardzo przystępne, co... Adam
Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim. Korzystam już od 3 lat z usług Autodromu.... SOPOT Ja polecam! (1) Korzystam regularnie, a wczoraj zmieniłem juz opony na zimowe. Wszystko jak... Paweł wymiana opon (1) Byłem na wymianie opon w tym warsztacie i jestem pod wielkim wrażeniem... Robert Świetna obsługa ! (1) Pełen profesjonalizm. Świetna, miła, fachowa obsługa. Opony wymienione w ten... Rowerzystka Miły i rzetelny Pan Kierownik (1) Polecam kontakt z Panem Kierownikiem. Konkretny i rzeczowy człowiek. Paweł serdecznie polecam (1) Wczoraj, po raz już kolejny, trafiem do JOLEX'u na sezonową wymianę opon -... Rafał Karolak serwis rewelacja (1) Jak najbardziej polecam. części do mojego amerykańca dodge'a w przyzwoitych... Mario Mirek - opinia (1) Naprawiałem u chłopaków mojego fordzika szybko zdiagnozowali usterkę,autko... Mirek Szybko i sprawnie! (1) Podjechałem z kolegą do Auto Gum "na kapciu".Mała dziurka w oponie... DaNiel Dno.. (1) Nie polecam, podczas wymiany tarczy i klocków hamulcowych zamontowano mi... Robert Ring-opony (2) Korzystam z serwisu od lat... nie mogę powiedzieć złego słowa. tito55 Cena za duża,usługa tragedia. (1) Jestem mocno zawiedziona ponieważ cana końcowa była wyższa niż ta co było... patrycja Kamil - opinia (1) Szybko, sprawnie, miło, kulturalnie i profesjonalnie. Nic dodać, nic ująć i... Kamil Polecam (1) ok.warto!Korzystałem w ubiegłym roku rówież ok. Waldi Remont silnika (1) Wykonywałem w tej firmie remont silnika w Oplu Vectra C, bardzo dobra... Lukasz Wybór Opon (1) Witam, mój problem był z zbyt wysokim zużyciem opon i drganiem kierownicy... O-C-T-A-V-I-A Polecam Wszystkim! (1) Polecam bo to przjmeność załatwiać tematy wulkanizacyjne i zakup opon w... Gregor