Dobra opcja (1) Miałem lacza z tyłu, i przy okazji zamiana tył na przód. Konkretnie i na... Bora Jestem pod wrażeniem (1) Poszukiwałem bardzo nietypowych obręczy 6.5Jx18 z otworami 5/108.... prof. Jerzy Ejsmont NIE POLECAM ! TRAGEDIA! (3) NIE POLECAM fIRMY AUTO-GUM NA ZASPIE ! Brak ''fachowców'' , nie potrafili... Kazimierz
Opony wyząbkowane można naprawić. (1) Po wielu nieudanych próbach uzyskania pomocy w naprawie opon wyząbkowanych... Darek Zakła na 5 (1) Dla mnie pełen profesjonalizm i miła obsługa. Życzyłbym sobie i innym aby... Jan Fachowa obsługa i bardzo rzetelna firma (1) Fachowa usługa i pełna informacja dla klienta odnośnie stanu felg (na... Bartek Naprawdę polecam (1) naprawdę fachowa obsługa, miłe i profesjonalne doradztwo, duży asortyment i... Jan Warto! (1) Zachęcona bardzo miłą i profesjonalną obsługą dokonaliśmy zakupu opon letnich... Aga To moja ulubiona firma do zmiany opon! Polecam każdemu! (1) Zmieniam opony tylko w Tujko bo jest miło, sympatycznie i ze wszystkim można... Gosia Polecam! (1) Bardzo sympatyczna, solidna i fachowa obsługa. Ceny bezkonkurencyjne. Polecam! Kaśka POLECAM WSZYSTKIM (1) Polecam sprzęt na którym pracuja najnowszy wiedza ludzi znakomita wystarczy... tomek Niepozorny warsztat z profesjonalną obsługą (1) Skorzystałem ostatnio z usług tego warsztatu z polecenia znajomego. Z... Roman Rewelacja (1) Miło, profesjonalnie, tanio... nie ma się do czego przyczepić. Polecam z... FD Zdecydowanie dobry wybór!! (1) Od lat miałam "swój" punkt wymiany opon, ale raz pojechał tam mój narzeczony... MK :) (1) Jestem zadowolony z jakości wykonywanych usług w tej firmie - korzystam z... seba Polecam! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, zawsze można pogadac, polecam! Michał macjan - opinia (1) Dzis (05.02) podjechaem z opona i felga aby ja tylko zaozyc nawet nie... macjan Fachowcy??? (1) Bezpośrednio po skorzystaniu z usługi wymiany opon na zimowe byłam całkiem... Izabela Zadowolony klient - opinia (1) Szybko sprawnie profesjonalnie. Polecam fachowość i miłą atmosferę. Zadowolony klient Profesjonalnie i w dobrej cenie!!! (1) Zdecydowanie polecam po przygodach w dużych serwisach ta wulkanizacja jest... Cezary W.