towar z pierwszej ręki (1) Firma sama sprowadza opony z Chin,tak więc można wynegocjować dobre... Jan Najlepszy warsztat w Gdyni (1) Najlepszy warsztat w Gdyni! od kilku sezonów wymieniam opony w firmie Oponex... Radek Nie polecam (1) Stanowczo nie polecam. Może jedynie w przypadku prostych wymian klocków lub... ma
Polecam! (1) Szybko, tanio i solidnie. Aga Polecam (1) Kupiłam tam opony i wymieniłam. Wszystko odbyło się jak należy. Ceny... Klientka Fachowo (1) Przymuszona wymianą opon przed świątecznym wyjazdem skorzystałam z usług tego... Ania bmw - opinia (1) polecam bmw Bardzo polecam (1) Byłem wczoraj naprawdę polecam solidnie, fachowo i tanio. Faktycznie za... Łukasz wymiana kół (2) Po raz pierwszy i zapewne ostatni skorzystałam z usług tego zakładu. W... Celina Fachowo (1) Troche dziwią mnie negatywne opinie. Byłem dziś. Koła do wyważenia, majster... MKV POLECAM! (1) POLECAM! Paweł Serdecznie polecam (1) korzystam z wymiany opon już drugi rok i jestem bardzo zadowolony z... Włodek POLECAM!!! (1) Wymiana opon, wyważenie - Szybko, solidnie i tanio...tylko za pierwszym razem... Borys Mirek (1) Na wymiany sezonowe do firmy AUTO-SZEF jeżdżę już parę lat z prywatnymi... M.A. Polecam (1) Punktualnie, solidnie, przyjaznie. Od lat korzystam z tego servisu w ktorym... Andrzej profesjonaliści...polecam!!! (1) Długo szukałem pięknych i oryginalnych felg do swojego ,,oczka,, internet,... czarny yaris Nie polecam... (1) Rowniez jestem zniesmaczony obsluga w cnf osowa. Dla Pani z obslugi i jej... MT BARDZO FAJNY SERWIS !!!!!!! (1) Szczerze polecam ! Nigdy nie zawiodłem się na chłopakach. Dużo znajomych... Maciek Wymiana opon (1) Bardzo wysokie ceny jak za prostą usługę wymiany opon w takiej lokalizacji.... Łukasz POLECAM (1) Jeśli cena za wymiane opon zawsze bedzie taka jak teraz to napewno będziecie... P