Zakup opon, demontaz starych i zalozenie nowych (1) witam, w czwartek bylem u nich zobaczyc oponki do mojego peugeota, znalazlem... Artur Klimatyzacja - kupon (1) Czyszczenie, odgrzybianie i napełnianie klimatyzacji. Oferta z kuponem... Oliv Polecam!!! (1) Witam! Skorzystałem po raz pierwszy z usług tego warsztatu i jestem pod... Maciek
FELGI DO TERENOWCA (1) Bardzo profesjonalne traktowanie klienta, żadnych zastrzeżeń co do... Gabriel Pełna profeska (1) Szybka wymiana, w trakcie czekania kawka i wygodne biuro POLECAM ! Q Ala - opinia (1) Polecam fachowość i miłą atmosferę. Od razu ustalili usterkę w moim... Ala super auto serwis (1) Serwis Auto-Gum to profesjonalny warsztat, główny menadżer to fachowiec jak i... urlopowicz wart polecenia (1) Wykonywałem tam kilka napraw w swoim samochodzie zawsze usługa i wjazd do... Rysiek Beznadzieja (2) Nie dość, że obsługa nie jest zbyt "przystępna" (no może poza młodymi... Niezadowolony Jestem na tak!!! (1) Polecam serwis Kelban. Szybko, profesjonalnie i bez problemów. Pomogą i... Arek Zadowolony w 100% (1) Od dłuższego czasu szukałem felg do mojego auta. Kolega polecił mi serwis... Adam Bardzo polecam!!! (1) Dobry kontakt ze sprzedawcom oraz akcesoria z gornej polki!!! Polecam!!! Dariusz Klein Więcej tam nie pojadę ... (1) Średnio miły szef, próbujący wyłudzać każdy grosz (brak cennika na stronie i... Cicinek4x4 Profesjonalizm na całej linii (1) W dniu dzisiejszym przed wakacyjną podróżą udałem się do Jolexu sprawdzić... Rafał GORĄCO POLECAM! (1) Do tej pory mój samochód był naprawiany w serwisie VW. Po 5 nieudanych... sebastian super firma i super fachowcy!!!!!!!!! (1) Miałam problemy z wibracjami na kierownicy po czym udałam się do najbliższego... Agnieszka reklamacja (5) Ciężko wywalczyć reklamację co do wyważenia kół. Personel przekonany jest o... niezadowolony bravo "Jolex" (1) Zdziwiony jestem oceną anonimowego "Niezadowolonego" ... Tak opluwać czyjąś... Rafał Karolak POLECAM (1) Polecam ten serwis - szybko, sprawnie i bez problemów. Oponki następnego dnia... Mateusz suuuuuuuuper serwis (1) Jak najbardziej polecam kupno opon w tym serwisie! Optymalna cena, zmiana... Katarzyna