Fachowcy (2) Przyjechałem do warsztatu pierwszy raz . Z drganiami w układzie kierowniczym... Mercedes Zimówki (1) Szybka obsługa, dobre podejście zaarówno do pracy jak i klienta. Napewno... Opel Szczerze polecam (1) Przesympatyczny personel, posiadająca dużo cierpliwości dla osób nie... Aga
Przekładka opon (1) Ja jestem bardzo zadowolony: punktualnie, szybko, profesjonalnie, dobre ceny... Paweł fachowy warsztat (1) Jestem miło zaskoczona obsługą jaką otrzymałam przy wymianie opon. polecam... wiola Zero szacunku dla klienta (1) Zdecydowanie nie polecam! Kolejka długa a obsługa beznadziejna. Totalny... JS Ola - opinia (1) Znajoma bardzo chwaliła mi ten warsztat. Obsługa rzeczywiście bardzo miła,... Ola Tak powinno być (1) Rzadko spotykane podejście do klienta. Zarówno zakupione opony jak wykonana... Zoppoter POLECAM (1) PROFESIONALNA I SZYBKA OBSLUGA. NO I PRZYSTEPNE CENY :) POLECAM !!!! RAV Jupik - opinia (1) ...Podaje przez telefon zaniżone ceny, a jeżeli po wykonanej usłudze zechcesz... Jupik Dobre prostowanie (1) Jeśli chodzi o prostowanie felg, to śmiało można się tam wybrać. Chłopak się... mazda Szybko i sprawnie (1) Przekładka na alu zrobiona bardzo szybko, praktycznie zero czekania. Chłopaki... M. Sprawnie, dobrze i niedrogo!! (1) W gąszczu zakładów oponiarskich, które prześcigają się w ofercie, Panowie z... Mopar 3xtak polecam (1) Wymiana opon w tej firmie to jak co roku czysta przyjemność:... Kaśka Piotr - opinia (1) zaklad prowadzony przez fachowcow,polecam Piotr Profesjonaliści. (1) Profesjonalnie, rzetelnie, uczciwie i - co tu dużo mówić - przyjaźnie wobec... Piotr (od Laguny) Profesjonalna i miła obsługa (1) Byłem kilkakrotnie na mechanice, zawsze wyjeżdżałem zadowolony. Do tego... Listonosz SMOK WULKANIZACJA (1) Jeżeli szukacie profesjonalnej obsługi klienta i niskiej ceny - lepiej nie... Pan Janusz szybko, tanio i dobrze (1) nic dodac nic ujac!!! 100% zadowolenia!! geometria koł ustawiona w chwilke i... arek Polecam wszystkim którzy wymagają solidnej usługi w przyzwoitej cenie (1) Korzystam juz czwarty sezon, mam aluminiowe felgi które wymagają doklejanych... Remik