Polecam firmę Elmarco (1) Właśnie odebrałam zamówione w firmie Elmarco lampy i osprzęt elektryczny do... Marta Obsługa jest okropna (2) Obsługa jest tragiczna, jeśli nie wchodzisz w futrze to praktycznie nie chcą... S. Elegancko (1) Przyszłam niepewna do firmy i zostałam miło zaskoczona, możliwością... Monia80
Świetna firma (1) Polecam wszystkim Diku Magda - opinia (1) Mila i fachowa obsluga. Jakosc produktow wysokiej klasy. Polecam! Magda Polecam Optogan (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Polecam!!! Marcin Godne polecenia! (1) W dniu dzisiejszym robiłam zakupy w sklepie Koma w Gdyni. Byłam tam pierwszy... Magdalena Miła i fachowa obsługa! (1) Polecam każdemu kto szuka stylowych lamp do swojego domu. Słowa uznania... Karolina Lampy Led-Nowość w Polsce! OPTOGAN (1) Lampy led produkowame w 100% w Niemczech , bardzo dobra jakość i wydajność... Klient Polecam!!! Polecam!!! Polecam (1) Polecam wszystkim zakup oświetlenia właśnie tam. Wybór asortymentu ogromny,... Karolina KOMA salon w Gdyni (1) Polecam, zwłaszcza ze względu na profesjonalną i miłą obsługę. Jestem bardzo... Posiadaczka lampy z KOMA Polecam ! (1) Polecam serdecznie salon KOMA. Towar najwyższej klasy rewelacyjnie... K. Studia Pro masaz są rozświetlone LEDami Cezosu (1) rewelacyjne rozwiązania techniczne. fachowe doradztwo Oświetlenie pro masażu... Pro Masaż Gdańsk Spoko (1) Maiłem okazję zakupić na miejscu kilka taśm, zasilaczy i sterowników rgb.... Majk Nigdy więcej! (3) Nie polecam zakupów w tym sklepie! Towar zapłacony i od 2 miesięcy czekam - i... robot Polecam (1) profesjonalizm, miła obsługa, duży wybór produktów i ekspresowa dostawa Wiktoria Sklep godny polecenia (3) Skorzystałam powtórnie z polecanego mi przez znajomych sklepu przy okazji... Aleksandra Nie polecam. (1) j.w. M niepowtarzalne lampy (1) Niepowtarzalne lampy jak również inne artykuły, bardzo duży wybór. Myślę,że... Joanna Lampy (2) Dobry bezpośredni kontakt ze Sprzedającym, komplet informacji o terminach... Wojciech Pedzich