rd - ocena (1) Fakt, że zdarzenia miały miejsce ponad 10 lat temu, ale z tą Firmą... rd Malgorzata - ocena (2) Z ogromną przyjemnością polecam Sklep Kada !!! Właściciele są bardzo mili i... Malgorzata Ania - ocena (1) Fachowa obsługa, bardzo miłe Panie, szeroki wybór asortymentu i szybki czas... Ania
Maj Karolina - ocena (1) Wciąż jestem pod dużym wrażeniem podejścia do klienta jakie spotkało mnie... Maj Karolina Jakub - opinia (1) Wyjątkowa firma, w której ludzie naprawdę chcą pomóc swoim klientom. Lampy... Jakub Tomasz - opinia (1) Moje odkrycie, bardzo ciekawie zaopatrzony sklep w unikalne lampy. Polecam... Tomasz Zosia - opinia (1) Fantastyczny sklep, fantastyczni ludzie. Piękne rzeczy, żałuję, że tak późno... Zosia Anna - opinia (1) Nie polecam. Ponad trzy miesiące od zamówienia nie otrzymałam zakupu bez... Anna Przemysław - opinia (2) Gorąco polecam. Olbrzymi wybór żyrandoli, profesjonalna obsługa i... Przemysław Kasia - opinia (1) Zamówiłam kilka rzeczy i ze wszystkiego jestem zadowolona. Wysoka jakość.... Kasia Krzysztof - opinia (1) Super obsługa. Niesamowita wiedza. Znajomi zachwalali a teraz sam mogę... Krzysztof Paweł - opinia (1) Klasa obsługa, klasa lampy, teraz już tylko w Jaśnieju kupuję. Paweł Milena - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna usługa klienta. Ceny też konkurencyjne w... Milena Klientka - opinia (1) Fachowa pomoc w doborze oświetlenia, dobre ceny. Klientka Katastrofa! (1) Sklep jak sklep, wiadomo ze asortyment jest ogromny ale tylko na zamówienie.... Karol Świetny sklep i obsługa. (1) Doskonałe oświetlenie, a dodatkowo ceny przystępne. W Sellneo można również... Marian taśmy i osprzęt do oświetlenie LED (1) Bardzo dobra oferta czytelna strona internetowa .łatwość wyszukiwania... Jerzy Sokołowski Projekt oświetlenia salonu (1) Zdecydowaliśmy się z żoną podczas remontu na napinany sufit w salonie i... Jacek Oświetlenie do kuchni (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupów w SellNeo. Kupowałam taśmy ledowe do... AnetaPe Dobra jakość oświetlenia LED (1) Oświetlenie LED naprawdę porządnej jakości, w dodatku ceny przyzwoite.... Madzia