Idealna jakość w stosunku do ceny (1) W Sellneo kupiłem prawie w ilości hurtowej żarówki ledowe, cena takiej ilości... Kacper. Sklep z doskonałym podejściem do klienta (1) Do kupienia z oświetlenia LED miałem na prawdę sporo, najpierw kontaktowałem... Artur P. Ciągłe reklamacje !! (1) Nigdy więcej nie zamówimy lamp w firmie ARQ, zrobiliśmy to pierwszy i ostatni... Instalacje Oswietleniowe
Rewelacja (1) Świetlne miejsce z oświetleniem na mapie Trójmiasta. Zaprojektowałam swoją... Agnieszka Polecam! (1) Bardzo polecam! Oświetlenie po zainstalowaniu zgodnie ze wskazówkami obsługi... Adrian Sellneo (1) Bez względu czy zamawiasz przez internet, telefon czy osobiście, towar który... Krzysztof B. SUPER FIRMA (1) Miła, szybka i profesjonalna obsługa klienta, doświadczenie, pomoc przy... Krzysztof Opinia (1) Zdecydowanie polecam. Kompetentna i miła obsługa, bardzo szybka dostawa... Marcin To co na stronie to i w magazynie (1) Bardzo polecam ten sklep internetowy. Bardzo miła obsługa, a co najważniejsze... SER Oświetlenie LED (5) Zakupiłem ostatnio oświetlenie LED u nich. Dostałem towar zgodny z... Jarek K. Sklep godny polecenia (1) Najlepsza oferta na rynku! wiem bo przed zakupami przeszukałam cały internet... Jowita SUPER LAMPKI (1) Szczerze polecam Bulinex, oferta b.duża.Lampki różnego rodzaju,do wyboru do... Celina Zachwycony (1) Super sklep, zakupy w nim to przyjemnosc,polecam wszystkim wyzszej klasy... Leszek Ogromny wybór (1) Ogromny wybór, w każdym przedziale cenowym. Lampy kupuję tylko tam. Zawsze... Porter Zachęcam do zakupów (1) Polecam wszystkim, duży wybór kabli w oplocie bawełnianym, lnianym/jutowym i... Mariusz Sprzedawca godny polecenia (1) Bardzo bogata oferta żyrandoli. Fachowa obsługa co dla nas jest bardzo ważne.... Stefan Doskonałe produkty (1) Świetna obsługa i wysokiej jakości produkty. Czego więcej chcieć od... Danuta Najlepsze ceny w trójmiescie (1) Obsługa profesjonalna, bardzo szybko dostaliśmy potrzebne nam produkty, oraz... Mariusz Fajni ludzie oraz profesjonalne produkty (1) Spośród kilku firm , pan Rafał jako jedyny poświecił mi więcej na szukanie... Robert Kolejne zamówienie, kolejne zadowolenie (1) Plecam wszystkim ten sklep. Produkty na wysokim poziomie, jak i obsługa.... Karol Makiera