Udany zakup (1) Doskonały sklep dla kogoś, kto szuka oszczędności. Rachunków nie da się... Łukasz Przepiękne produkty! (1) Piękne żyrandole, fantastyczna obsługa - miła i pomocna. Żyrandol przed... Karolina Super chłopaki polecam LED-y od nich (1) Bardzo miła obsługa, towar mi dowieźli tam gdzie chciałem bez dodatkowych... Janusz
polecam (1) Bardzo sympatyczni ludzi tam pracują, jak nie wiedziałem jakie wybrać... Tomasz bardzo profesjonalny (1) Wybór oświetlenia bardzo profesjonalny. Produkty dobrej jakości z gwarancją,... Roman Polecam (1) Dobre ceny szeroki asortyment i miła obsługa. Dla mnie zamawiali włącznik... Łukasz Firma warta polecenia (1) Zakupiłem elementy , otrzymałem dokładnie to co zamówiłem bez uszkodzeń a... Wojciechowski Polecam z czystym sumieniem (1) Na pochwałę zasługuje rewelacyjna obsługa. Mimo że moje zamówienie nie było... Olek Polecam szczególnie p. Andrzeja (1) Zdecydowanie polecam firmę a szczególnie p. Andrzeja właściciela. Firma... Julka Sklep MGS LED (1) Miłe doświadczenie kiedy nikt nie chce cię nabić w butelkę szczególnie że... Margot Zdecydowanie polecam ten sklep (1) Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. Miałam problem z doborem... Anna Oświetlenie mieszkania (1) Przyszedłem do sellneo nie mając pojęcia o ledach, osprzęcie i montażu.... Bogdan Super (1) Bardzo profesjonalna obsługa i niskie ceny :) Bardzo zadowolny z zakupów. Piotr Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Zakupione lampy bardzo ładnie wyglądają i efekt świetlny jest taki jaki... Jaceki i Marta P. Stosunek jakości do ceny pozostawia wiele do życzenia! (2) Stosunek jakości do ceny pozostawia niestety wiele do życzenia. Towar w miarę... Adam Polecam. (1) Potrzebowałem lampkę na biurko. Pani poleciła mi lampkę ledową Franco.... Krzysztof Sklep OK (1) W sklepie kupowałem lampkę led na biurko. Ceny niskie i fajna obsługa. Polecam. Marcin Najniższe ceny mają to PRAWDA !! sprawdziliśmy to !! (1) W zeszłym tygodniu realizowaliśmy dużą inwestycję u nas w firmie, i... Roman Sklep Sellneo (1) Bardzo duży wybór towaru był dla mnie przytłaczający, bo nie znam się na... Olsik Polecam! (1) Obsługa na wysokim poziomie, duży wybór taśm LED i co najważniejsze niskie ceny. Monika