żyrandol kryształowy................... (1) jestem bardzo zadowolona z zakupu żyrandolu jest przepiękny kryształki... Agnieszka Godni polecenia (1) Szybko, fachowo i przyjaźnie! Marzena Super (1) Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów. Obsługa bezproblemowa,... M.M
Niestety odradzam stanowczo! (1) Jestem mieszkańcem Wałcza i niestety użytkownikiem lamp tej firmy,... Adrian Polecam (1) Byliśmy z Żoną w sklepie, Panie dobrały nam oświetlenie do kuchni pod szafki.... Jurek Zwrot pieniędzy (3) Mam pytanie czy komuś udało się odzyskać pieniądze za reklamowany towar i jak... anna Sellneo - warto tam wracać (1) Specjalistyczny sklep z fachowym doradztwem. Podoba mi się u nich to, że mają... mir Polecam (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Szybka i bezproblemowa reklamacja. KM Krzysztof Mitura Profesjonaliści przez duże P (1) Nie wiedziałam nic o oświetleniu LED - oprócz tego, że jest i że zużywa o... Marta super jakosc i obsluga (1) Szybka wysylka i b. dobra telefoniczna pomoc techniczna! Polecam Mariusz Polecam sklep (1) Bardzo miła obsługa, fachowo doradzą i pomogą w wyborze. Bardzo dobre ceny i... Mariusz fachowość (1) bardzo fachowa szybka i miła obsługa towar z Gdańska do Rudy śląskiej... olo pozytyw (1) Bardzo szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. zi85 Piotr - opinia (1) Towary solidnie opisane. Przesyłka błyskawiczna i wszystko nienagannie... Piotr Polecam! (1) Kompetentna i miła obsługa oraz terminowość. Lampy piękne! Zakochała się w... Paweł G. Piotr - opinia (1) Towar w 100% zgodny i sprawny. Działa zadziwiająco dobrze. Gorąco polecam... Piotr Bartosz C - opinia (1) Firma przyjazna i rzetelna. Kontakt bezproblemowy, a wysyłka bardzo szybka.... Bartosz C włączniki zbliżeniowe (1) Jestem mile zaskoczony ze strony pana który bez problemu wymienił mi sprzęt... Grzeg bardzo sprawna transakcja (1) Ekspresowa przesyłka, towar zgodny z opisem, działa bez zarzutu. Grzegorz Szybko i profesjonalnie (1) Witam, miałam przyjemność kupienia w tej firmie wpaniałej lampy nad lustro.... Kapi