Polecam! (1) Polecam! Oświetlenie całego domu ledami wydawało mi się bardzo skomplikowane,... Joanna magda - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Są jeszcze w tym kraju porządne firmy. Polecam... magda klientka - opinia (1) Bogaty wybór oświetlenia oraz przystępne ceny. Miła obsługa i fachowe... klientka
Mega profesjonalne doradztwo i super jakość światła (1) Mam przyjemność pochwalić firmę po 2 latach użytkowania zakupionych źródeł... Jarosław Majka Ledy w domu (1) Obsługa bardzo profesjonalna. Potrafią załatwić wszystko bardzo szybko,... Ari Polecam (1) Korzystałam z usług tej firmy w zeszłym roku.Moge z czystym sumieniem polecić... Emilia Polecam gorąco (1) Zrobiony projekt i zamówione materiały zgodne z wcześniejszymi... Alicja Najlepsza firma z oświetleniem w trójmieście (1) Potrzebowałem nietypowego rozwiązania jeśli chodzi o oświetlenie do... Grzegorz Polecam - profesjonalna firma (1) Skorzystalam z usług firmy podczas remontu domu. Panowie doradzili,... Werona Opinia do zamówienia (1) Bardzo dobry kontakt z firmą, poprosiłem o dobranie zasilacza i ściemniacza... Janusz Mazur Nie ma lepszych! (1) Szukałem w wielu miejscach. Nie mogłem się na nic zdecydować. Wszędzie mieli... Andrzej od lamp do skosów Zadowolona Klientka (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionego oświetlenia. Obsługa bardzo miła i... Katarzyna ocena (1) jestem bardzo zadowolony z firmy.kontakt nic do zarzucenia.terminowość i... ksajonz Marek Osiecki - opinia (1) Jestem zachwycony rzetelnością, ofertą doradztwem, wyborem asortymentu i co... Marek Osiecki Naprawdę polecam! (1) Świetny sklep, przemiła atmosfera, bardzo profesjonalna ekipa. Towar bardzo... Zadowolona dobra jakość (1) dobra jakość za przystępną cenę!!! fachowa obsługa!!! radek błysk, blask (1) wszedłem jako laik, wyszedłem w pełni oświecony :) Mój przedpokój również... Fiodor ocena (1) szybka wysyłka, produkt dobrze zapakowany i zgodny z opisem-tylko polecać... Paweł B Adam - opinia (1) Dobrej jakości towar, bardzo umiarkowana cena Adam Polecam w 100% (1) produkty z najwyzszej polki. atlobek