Krzysiek - opinia (1) Faktycznie 6.0 to prawda. Polecam. Krzysiek Hania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Czas oczekiwania bardzo krótki. Cena... Hania Pozytywna (1) Podchodzę dość ostrożnie do pozytywnych opini ale w tym przypadku z... Adam Zaręba
Polecam! (1) Rzeczywiście wszystkie pozytywne tu opinie to prawda. Mój laptop działa już... Aga zdecydowanie polecam (1) Pan z serwisu pojawił się w ciągu godziny od zgłoszenia, szybko i... Elżbieta C. Dobry, szybki i tani fachowiec (1) Na początku, gdy zobaczyłam, że średnia ocen PC Helpera to 6,0, wydawało mi... Paula polecam! (1) Laptop psuł mi się średnio co 3 miesiące przez ostatnie 2 lata od skończenia... Karolina Polecam (1) Szybko, terminowo, profesjonalnie. Czy można jeszcze czegoś więcej oczekiwać? Leszek Jarosz Polecam! (1) Szybka, fachowa i doświadczona obsługa z przystępną ceną. Szczerze polecam! Jacek Pastuszak zdecydowanie na tak (1) punktualnie, szybko, konkretnie, profesjonalnie, do tego bardzo przystępna... Ala Szczerze polecam (1) Polecam usługi tej osoby. Sprawnie, szybko, fachowo, a do tego przystępna... fiolka SOLIDNA FIRMA (1) POLECAM PANA KAMILA Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ TO FACHOWIEC NAJWYŻSZEJ KLASY... ELŻBIETA.R Godny polecenia (1) 1. Punktualnie 2. Rzeczowo 3. Profesjonalnie 4. Rzetelnie 5. Skutecznie Nic... Marcin CZAPKI Z GŁÓW.... (1) Ogromne podziękowania za to, że wykazał się Pan anielską cierpliwością i... Właścicielka wiekowego IBM Firma I klasa !!! (1) Firma I klasa oby takich więcej. Serwisant zna się na rzeczy, każdą usterkę... Karolina klient (1) Skusiła mnie średnia ocen (oraz ich ilość) i nie zawiodłem się :) Świetny,... Shepp POLECAM!!!! PROFESJONALNA NAPRAWA!!!! (1) Pogotowie komputerowe na szóstkę!!! Byłam zachwycona dyspozycyjnością,... Kasia Polecam! (1) Fachowiec w każdym calu, szybko, rzetelnie i do tego niedrogo. POLECAM leon PC-Helper to najlepszy SPECJALISTA (1) Coraz trudniej o tak dobrego, rzetelnego, uczciwego fachowca. Kierowałam się... Katarzyna Polecam! (1) "Pacjent" nie odpalał i myślałam, że spiszę go na straty, a Pan Kamil... flinka