Polecam serwis PC komputer (2) Wspaniały serwis. Doskonała znajomość elektroniki i oprogramowania... Ryszard W. Opinia (1) Bardzo dobry fachowiec, wspaniały nauczyciel spraw komputerowych,genialne... Tomek Polecam (1) Polecam ,szybko ,rzetelnie,dojazd do klienta Agnieszka
Polecam (1) Interwencja szybka, skuteczna i w przystępnej cenie. Wszystkie dane z... DM Świetna obsługa (1) Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, terminy bardzo przystępne, przyjazna... Kobieta POLECAM W 100 (1) Super gosciu,przyjezdza na czas ,szybka i fachowa interwencja Mariusz Polecam (1) Gorąco polecam usługi Pana Kamila jako dobrego fachowca, osobę obeznana w... Junior amator POLECAM (1) Polecam, Pan Kamil to profesjonalista! a do tego miły i sympatyczny człowiek.... Anna Nie poddaje się nigdy! (1) Z usług Pana Kamila korzystam regularnie ja, moja rodzina i znajomi.... Marghe Miła i skuteczna pomoc w kłopotach (1) Już 3 razy korzystałem z pomocy tej firmy - zawsze szybko, skutecznie i... Jacek P opinia (1) Pełen profesjonalizm w miłej atmosferze!!! Duża życzliwość ,chęć niesienia... Urszula Szacunek! (1) Szybko, rzeczowo, konkretnie, po godzinach. Zdecydowanie polecam!!! Burzum666 polecam z pelnym przekonaniem (1) usluga wykonana szybko skutecznie i niedrogo w dzisiejszych czasach to... andrzej Czarodziej 😀 (1) Odzyskał dane które były nie do odzyskania dla dziesięciu innych... Kami Najlepszy! (1) Córce zepsuł się laptop. Szukaliśmy w internecie serwisu i zachęceni... Asia i Tomek Profesjonalista, nie poddaje się (1) Pan Kamil to specjalista, który jest nastawiony na rozwiązanie problemu, a... Karol P. polecam z zachwytem :) (1) Specjalista odbiegający od stereotypu informatyka! Komunikatywny, życzliwy,... offca Zadowoleni klienci (1) Jak to zwykle bywa, kiedy komputer był najbardziej potrzebny, doszło do... Kasia Skakuj bardzo rzetelny fachowiec (1) Bardzo polecam usługi tego Pana. Awaria została zgłoszona i wykonana tego... jarek Polecam (1) fachowa obsługa, przystępna cena, pomoc 'od ręki' Ara