tylko PC Helper (1) Zadzwoniłam, umówiłam się i... *człowiek przyszedł punktualnie , a nawet... Iwa N tylko PC Helper (1) Zadzwoniłam, umówiłam się i... *człowiek przyszedł punktualnie , a nawet... NitkaN BARDZO POLECAM (1) GODNY POLECENIA FACHOWIEC Z POWOLANIA:)CHYBA NIE MA DLA NIEGO RZECZY... IWONA
Wanda - opinia (1) Super!!!! Niesamowite!...Nie liczyłam, że to jest do naprawienia! A jednak!... Wanda Daje radę człowiek ;) (1) To co mi się u niego podoba, to że się nie poddaje napotykając problem, z... Jacek Bardzo polecam .SUPER !!!!!! (1) Niesamowite inni nie dali rady ,a tu proszę chwila pracy i jest wszystko... Jarosław Drutel Z czystym sumieniem polecam! (1) Jestem zadowolony z efektów a o to mi chodziło, kontaktowy i rzetelny fachowiec. marek gorąco polecam !!! (1) Generalnie jestem sceptycznie nastawiona do "informatyków samozwańców",... biedronkapstra POLECAM (1) Skorzystałam po raz pierwszy z usług tej firmy i wiem,że teraz tylko temu... Teresa bardzo dobry fachowiec! (1) W pół godziny znalazł, a po kolejnych dwudziestu minutach rozwiązał problem z... HP Pavillon Rewelacja! (1) Padnięty twardy dysk bez back-up'u to pewna recepta na zawał... :) Na... ocalony :) Zadowolona:) (1) Bardzo polecam pana Kamila. Sympatyczny i zna się na rzeczy. Szybko, sprawnie... Olesya Polecam (1) Od czasu skorzystania z usług tej firmy, polecam ją wszystkim znajomym. Pan... Gość uczciwy profesjonalista! (1) Rzeczowy a przy tym miły kontakt. Co ważne: mówi językiem zrozumiałym dla... Sylwia Najbardziej wiarygodny i rzetelny serwis w Trójmieście (1) Skorzystałam z usług PC-Helper kilka razy w przypadku kilku skomplikowanych... Kasia Byks polecam innym (1) Bardzo polecam innym tego informatyka naprawia szybko i solidnie,i zna sie... Henryk Polecam! (1) Pełna profeska! Szybko, miło i sprawnie. Bezbłędnie postawiona diagnoza i... Jacek Aga - opinia (1) Szybka realizacja naprawy komputera :) tanio ....gorąco polecam Aga polecam (1) korzystam zawsze kiedy potrzeba- fachowo,sprawnie,w dodatku miły i... Ewa świetny serwis (1) Ostatnio rzadko spotykane połączenie profesjonalizmu,dawania więcej niż... ewa i rafał