Serwis godny polecenia (1) Jak wyżej:) Szybka i sprawna naprawa komputera w korzystnej cenie i miłej... Zadowolony klient Solidna firma (1) Korzystałem pierwszy raz z usług tej firmy i na pewno nie ostatni. Fachowa... kerajb10 Polecam (1) Profesjonalizm, odpowiedzialność i kompleksowa opieka nad moim komputerem.... Alicja
Profesjonalizm (1) Bardzo polecam, korzystałem wielokrotnie i nigdy żadnych problemów Burzynski Jacek super (1) super serwis, blyskawicznie, przemily i znajacy sie na rzeczy fachowiec,... I.K. Fachowiec idealny!! (1) Po prostu wymarzony informatyk, miły, sympatyczny i znający się na "sprawie".... Alicja Jeśli ktoś ma kłopot z kompem.... (1) ...serdecznie polecam usługi tej firmy. Absolutna fachowość, dobra rada,... Zadowolony klient solidna firma (1) Naprawdę polecam.Korzystałam w swojej firmie,jak również prywatnie.Wszystko... Ewelina Mikucka OPINIA NA TEMAT USŁUG POGOTOWIA KOMPUTEROWEGO (1) FIRMA ŚWIADCZY W PEŁNI PROFESJONALNE USŁUGI, DOTRZYMUJE UMÓWIONYCH TERMINÓW;... Anna Oleksa Wacław Czajkowski - opinia (1) Profesjonalizm, solidność , warto korzystać z ich usług. Wacław Czajkowski OK ! (1) Oceny mówią same za siebie.Gorąco polecam . Adam Nowak