PG4

Restauracje Puby Browary

Gdańsk, Podwale Grodzkie 4

Mariusz - opinia (1) Niestety ceny alkoholu powalają. Najtańszy! burbon 26zł za 40ml... czyli 29zł... Mariusz wanda m. - opinia (1) W niedzielne popołudnie (28 sierpnia'22) gościłam po raz pierwszy z bliskimi... wanda m. Robert - opinia (1) Wczorajsza wizyta w PG4 Wielkie rozczarowanie , zamówiliśmy kaczki... Robert
Barbara - opinia (1) PG4 to stylowe miejsce na mapie Gdańska. Organizowałam tu przyjęcie... Barbara enn - opinia (1) jedzenie słabe, co do piwa to nie gustue wiec sie nie wypowiem enn lech - opinia (1) Fantastyczne piwo. To wcale nie takie oczywiste w naszych minibrowarach. lech Karol - opinia (1) Fajny klimat, dobre jedzenie i super ludzie, a piwo najlepsze w Polsce Tak... Karol Agata - opinia (1) PG4 to stylowe miejsce na mapie Gdańska. Organizowałam tu swoje przyjęcie... Agata Xxx - opinia (1) Klimatyczne miejsce, bardzo dobre jedzenie i profesjonalna obsługa. Xxx Monika - opinia (1) Jeśli na piwko, to tylko do PG4 i w zestawie z podpłomykiem :) Monika Iza - opinia (1) Polecam serdecznie. Przemiła obsługa, piękny wystrój, bardzo czytelna karta menu Iza Robert - opinia (1) Najlepsze piwo jakie w piłem w życiu. Dostępna jest deska degustacyjnej w... Robert Anna - opinia (1) Miałam przyjemność organizować w Restauracji PG4 obiad rodzinny. Powiem... Anna Julia - opinia (1) Jestem tutaj stałym gościem. PG4 to miejsce z klimatem. Ten klimat tworzą... Julia Julia - opinia (1) Super miejsce. Przepyszna kuchnia. Bede tu wracac z rodzina. Julia Tasia - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa. Tasia tragedia (2) tragedia. radzę omijać szerokim łukiem. Podgrzewany sznycel za 40 zlotych,... K PG4 to moje miejsce (1) super obsluga. Wspaniale piwo, swietna kuchnia. Malgosia Wspaniale zorganizowana uroczystość (1) Dziękuję bardzo za wspaniale zorganizowane przyjęcie komunijne mojej córki.... Mama Mai problemy z obsługą (1) Piwo wspaniałe, obsługa fatalna. 6 osób obsługiwało 12 stolików, przez ponad... Nue