średniowiecze (1) średniowiecze - dlaczego nie ma firmy konkurencyjnej ? -od razu stawki byłyby... gazownik axal - opinia (1) W końcu biuro otwarte w przystępnych godzinach. axal kalorycznosc gazu!!!!!!!!!! (3) Ja mam pytanie kiedy w koncu zostana zalozone liczniki na kalorycznosc... krata
Izabela - opinia (2) Na początku stycznia 2013 r. po usłyszeniu reklamy w radiu Gdańsk ,... Izabela TRAGEDIA!! (2) Tragedia!! Obsługa w BOK na najniższym poziomie. Naliczono mi bezpodstawnie... Janek kaloryczność gazu i jakość (1) Dlaczego gazownia dopuszcza się oszustw w dostawie gazu niby ziemnego metanu... emeryt mało znaczący Mam kilka mieszkań (2) Witam, Jestem właścicielem kilku mieszkań, które wynajmuję. 1) Gazownia nie... Piotr Szmagliński tragedia (1) Jakość obsługi wprost tragiczna. Kolejki kilometrowe jak sie pojedzie na... Ad.. OBSŁUGA BEZNADZIEJNA (1) WITAM!Dzwonie od 2 miesiećy na wałową do Gdańska...niestety nabija mi na... AGNES 29 CZY NIE MOŻNA ZROBIĆ Z TĄ FIRMĄ PORZĄDKU? GDZIE JEST PREZES? (1) PORAŻKA! Nie wiem co się K..... dzieje z tą firmą!!!!! Wynajmuję mieszkanie i... WAŁOWA Jest OK (1) Ceny jak na razie nie wysokie i elektroniczne biuro obsługi działa świetnie. kobieta zadowolony (2) ZYCHYLNY KLIENTOWI I TELEFONICZNA OBSLUGA ZOSTAŁA ZMODYFIKOWANA,TAK JAK W... ANNA Z WRZESZCZA SKANDALICZNE STAWKI ZA "OPŁATY STAŁE" - "abonament" (2) Jak to jest ,że płacę 30 zł za samo posiadanie licznika?? Zero zużycia a tu... Jacek MoniaGd - opinia (1) a ja właśnie dodzwoniłam się za pierwszym razem.... MoniaGd Mają w dupie (3) Odcięli mi we wtorek gaz, po Południu było już wszystko uregulowane i mieli... Adi meksyk (1) bandyckie ceny, zero kompetencji, nawet nie wiem jak ich normalny rachunek... kubek TRAGEDIA Z DODZWONIENIEM SIE DO PGNiG (1) TO JUZ JEST SKANDAL DZWONIE OD KILKU DNI NA KILKANAŚCIE NUMERÓW TELEFONÓW... michał Szlag może człowieka trafić! (1) Guzik pomogło wprowadzenie infolinii! Bez przerwy, non stop "wszyscy... Wkurzona klientka teraz OK (1) Przez pół roku nie udało mi się dodzwonić. Kilkadziesiąt minut co miesiąc.... Krzysztof Beznadziejna firma państwowa zbudowana za nasze pieniądze (2) Brak możliwości dodzwonienia się( dzwoniłem na podane numery... kazimierz