rzetelność realizacji oferty (1) Gazownia ma w swojej ofercie telefoniczne powiadamianie klienta o wydaniu... Klient poza zasięgiem SKARGA (1) DLACZEGO NIKT NIE ODBIERA TELAFONÓW CO KIEROWNIK ROBI ZA CO BIERZE PIENIĄDZE... BARBARA_lEWON@WP.PL Zadowolony (2) A ja jestem zadowolony. Nigdy nie miałem problemu z gazownią. Faktury... Rafał
Brak kontaktu (2) Dnia 03.02.2010 kilkakrotnie próbowałem dodzwonić się do państwa i nikt nie... Grzegorz otrzymałem fakturę do zapłaty dn.31.12.2010r.o godz.19.00 (1) jak mam w terminie opłacić jak faktura dotarła do mnie 31.12.2010r.o... eugenuiusz Prudzilko kontakt telefoniczny (1) dzwoniłam dziś w sprawie niedoręczenia fakturki,po dwóch sygnałach odebrała... iz klient dla gazowni sie nie liczy jak kiedyś (2) gazownia dowolnie zmienia umowy i terminy płatnosci miałam jus różne... klientka z Chełmu(podaje mail do enigmatyczność (2) Najpierw długo, długo nie mam w skrzynce rachunku, a tutaj nagle miła pani... mieszkaniec Moreny Trudno się skontaktować. (1) Na stronie http://www.trojmiasto.pl/Gazownia-Gdanska-o25340.html znalazłem... Lech zdjęcie gazomierza (1) trudność z kontaktem (pierwszy numer nie odpowiada, drugi nieustannie zajęty.... Krzysztof Adamczyk