koszmar (2) koszmar nie mozna sie dodzwonić,nikt nie odbiera, ze ciagle zajete, ciekawe... sylwia tragiczny kontakt (1) Ani przez internet,ani przez telefon nie można się roliczyć. Strona... Leszek Do premiera łatwiej sie dodzwonić! (1) Straciłem pół dnia próbując dodzwonić się do BOK w Gdańsku. Nie odbiera nikt... Robert
TEN Bardzo zadowolony Rafał to pracownik PGNiG!? (2) UWAGA. Po negatywnej ocenie do akcji wychwalania przystępuje Rafał! /patrz... KO A ja stanę nieco w obronie tej znienawidzonej przez wszystkich gazowni :) (1) Odbyłem dziś rano rozmowę telefoniczną z Panią z gazowni, która wszystko... Jacek TELEFONY - ZGROZA (4) szlag mnie jasny trafia!!!! co to ma być? dzwonie od tygodnia, a tam hrabiny... Justyna zła obsługa (2) nie da się dodzwonić! bartek Klientowi pod górkę... (1) Próba podpisania umowy: Pracownica: ani dzień dobry, ani pocałuj w d...... flinka potwierdzam:TELEFONY BOK TO KPINA!!!! (2) Nikt ich nie odbiera! M nikt nie odbiera telefonu (2) chyba telefony są poodkladane nikt nie raczy odebrac telefonu tragedia... korzystjaca złodzieje (1) To jest jakaś porażka, jesteście monopolistami i całkowicie to... Dominik Kontakt telefoniczny (2) Zgadzam się z opiniami, że nie można sie dodzwonić do biura obsługi. ja przez... Były klient BOK Pruszcz Gd ZACOFANA FIRMA (3) Jestem rozczarowana działalnością tej infolinii i usługami jakie oferuje... EWELINA JS - opinia (2) w DNIU DZISIEJSZYM ZOSTAL ZDEMONTOWANY LICZNIK GAZU ZA ZADŁUŻENIE. BEZ... JS zadowolona z obsługi (1) Nigdy nie potraktowano mnie jak niechcianego klienta, zawsze szybka odpowiedź... Bozena G. ... (1) brak konkurencji na rynku stwarza to ze ta firma mysli ze wszytsko jej wolno,... rafal zla obsluga (1) Zawsze, kiedy musze skontaktować sie telefonicznie z Biurem Obslugi Klienta... SM grrrrrr..... (1) Czemu do jas... ch..... nie można się do tej firmy dodzwonić. Próbuje już od... mat9v tragedia (2) od dwoch dni proboje sie dodzwonic i nikt nie odbiera telefonu. Groza mi... uzytkownik Czy ktoś odbiera telefony w tym bajzlu... (1) dno jak od lat... Marek Rychcik