P.A. Gryf (1) Odkąd PKS Gdańsk przejął Gryf firma bardzo się zmieniła. Jeżdżę na trasie 860... onlyyy Tragiczna obsługa (1) Obsługa w kasie biletowej pozostawia wiele do życzenia (zwłaszcza w kasie... k.k. Brakuje oceny 0 (1) Na dworcu niemiłosierny syf, zimą zimno. Czy to normalne aby w XXI w. w dzień... niron
Brak autobusu. (1) Wszystko ładnie pięknie nigdy nie narzekalem na autobusy na trasie Gdańsk -... Andrzej Hamska obsługa (1) Personel zachowuje się grubiańsko i chamsko. Odpowiada niegrzecznym tonem,... Krzysztof Głośnicki Koszmar (1) Niestety moje dzieci mają wątpliwą przyjemność korzystania z usług PKS -"... Monika nędza (1) nędza artur szwach Szkoda ,że skala nie ma 0 bo tylko na taką ocenę zasługuje ta firma! (1) Szkoda ,że skala nie ma 0 bo tylko na taką ocenę zasługuje ta firma! Mirek Iwona - opinia (1) masakra dzwonie ze sto razy kazdego dnia a tam do cholery nikt nie odbiera..... Iwona TRAGEDIA!!!! (1) Jestem osobą zamieszkałą w gminie Kolbudy, i mam częstą 'przyjemność'... Joanna żal (2) Codziennie korzystam z usług pks Gdańsk, są to krótkie jak i dłuższe trasy... Ona Tragedia (1) Autobusy nie przyjeżdżają, a jak przyjeżdżają to zazwyczaj spóźnione,... S