Bartosz - opinia (1) Bardzo mi się podoba profesjonalne podejście tego biura i kompleksowość w... Bartosz Darek - opinia (1) Firma jak najbardziej wzbudza zaufanie wśród klientów. Agenci mają dobrą... Darek Martyna - opinia (1) Dużo ogłoszeń, jest w czym wybierać. Widać, że firma ma doświadczenie i długo... Martyna
Sebastian - opinia (1) Ocena maksymalna! Bardzo bardzo zadowolony z tego wyboru i gorąco polecam... Sebastian Aga i Marek - opinia (1) Serdecznie pozdrawiamy Panią Ewę, z którą współpraca była czystą... Aga i Marek robert - opinia (1) Nie ma co próbować sprzedawać nieruchomości na własną rękę. Straciłem tylko... robert Werka - opinia (1) Duża firma, dbająca o każdego klienta;) Widać po opiniach, że znają się na... Werka MatMar - opinia (1) Nie wiem czy udałoby mi się znaleźć lepsze biuro nieruchomości. Z każdego... MatMar Alicja - opinia (1) Współpraca z p. Anią Połowianiuk była dla nas dużą przyjemnością z uwagi na... Alicja Marek - opinia (1) Z Panem Adamem wszystko musi się udać! Ekspert od spraw beznadziejnych.... Marek Anita - opinia (1) Pan Andrzej stanął na wysokości zadania! Nasze mieszkanie sprzedane bardzo... Anita Karola - opinia (1) Sama na pewno nie załatwiłabym wszystkiego tak szybko i tak sprawnie. Dopiero... Karola Wioletta - opinia (1) Polecam Partnerów, a konkretnie to chciałbym wyróżnić pana Karola, który... Wioletta Antek - opinia (1) Jak ktoś ma tyle pojęcia co ja o nieruchomościach to i tak może sprzedać dom... Antek mariusz - opinia (1) Bardzo polecam to biuro nieruchomości. Zadowolony z tego wyboru, lepiej się... mariusz Adam - opinia (1) Od początku do samego końca bardzo profesjonalne podejście i trzymanie pieczy... Adam Dawid - opinia (1) Z panem Jakubem już drugą transakcje przeprowadziliśmy i druga bardzo udana.... Dawid Tomek i Sabina - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Grzegorzem, który pośredniczył w sprzedaży... Tomek i Sabina Marlena - opinia (1) Pan Robert M bardzo pomógł nam w poszukiwaniach mieszkania na wynajem. Szybko... Marlena Wojtek - opinia (1) Można skorzystać z doradztwa w sprawie kredytu hipotecznego także przed... Wojtek