Justyna - opinia (1) Jak najbardziej polecam te biuro nieruchomości. Rzetelne podejście do klienta... Justyna Arek Mamzer - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Pan Grzegorz to profesjonalista w każdym... Arek Mamzer Mark - opinia (1) Spośród wielu firm jakie działają na lokalnym rynku, wybór agencji Partnerzy... Mark
Patrycja - opinia (1) Pani Monika to niezastąpiona kobieta! Bardzo pomogła mi przy dość... Patrycja Karolina - opinia (1) Dziękuję bardzo Pani Beacie za pomoc w zakupie nieruchomości. Pani Beata... Karolina Aleksandra - opinia (1) Moja sprawa nie była prosta, dom trzeba było opróżnić, dosłownie odgracić i... Aleksandra Tomasz - opinia (1) To już 3 nasza wspólna transakcja i jakoś tak się złożyło, że za każdym razem... Tomasz matylda - opinia (1) wsparcie na każdym etapie zakupu, wszystko dopilnowane i dopięte na ostatni... matylda Olka - opinia (1) Świetne rozeznanie w rynku! Agenci dobrze znają potrzeby klientów i szybko... Olka Szymon - opinia (1) Dołączam do zadowolonych klientów:) Mieszkanie na Wrzeszczu udało się... Szymon Karola - opinia (1) Z czystym sumieniem polecamy wszystkim biuro nieruchomości Partnerzy.... Karola Szymon - opinia (1) Nawiązałem współprace z tym biurem początkiem lutego, oferta została szybko... Szymon Aniela - opinia (1) Pierwszy raz korzystałam z usług agencji pośrednictwa i pierwszy raz... Aniela Sandra - opinia (1) Świetna współpraca z agencją, zakup domu na obrzeżach Gdańska dzięki pomocy... Sandra Marlena i Adam - opinia (1) Zdecydowanie najlepsze biuro nieruchomości z jakim mieliśmy okazje... Marlena i Adam Marta - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować Panu Rafałowi Cisz, bo bez jego pomocy na pewno... Marta Tomek - opinia (1) Wynajem mieszkania z Panią Moniką przebiegł wyjątkowo sprawnie. Niesamowicie... Tomek Dominika - opinia (1) Bardzo staranna i profesjonalna współpraca. Wyjątkowa staranność ze strony... Dominika Meggie - opinia (1) Najemca na moje mieszkanie znalazł się dosłownie ekspresowo. 5 z plusem... Meggie Grzegorz - opinia (1) Świetne biuro nieruchomości. Szczególnie polecam panią Magdalenę Śliwińską.... Grzegorz