Basia - opinia (1) Z przyjemnością mogę wystawić opinie na temat tej firmy. + za kontakt (miłą... Basia Milena - opinia (1) Transakcja przebiegła pomyślnie, bez żadnych przeszkód i z pozytywnym... Milena Asia i Dawid - opinia (1) Ogromne podziękowania dla agencji Partnerzy, a w szczególności dla Pani... Asia i Dawid
Mirka - opinia (1) Kilka lat temu kupowałam mieszkanie przez tą agencje, później poszło pod... Mirka Sandra - opinia (1) Współpraca przebiegła bezproblemowo, a najemcy na moje mieszkanie są... Sandra Paula - opinia (1) Już od wizyty w biurze przy ul. Grunwaldzkiej można poczuć, że jest się... Paula Michał P - opinia (1) Jak biuro nieruchomości z Trójmiasta to tylko Partnerzy! Obsługa na bardzo... Michał P Michał - opinia (1) Bardzo dziękuje za poświęcony czas i szybką finalizację mojego zakupu. Cieszę... Michał Anna - opinia (1) Nie wiem jak całe biuro, współpracowałam z jednym agentem, a lista... Anna Michalina i Tomek - opinia (1) Każdy etap zakupu domu był nadzorowany, dokładnie tłumaczony przez Panią... Michalina i Tomek Kornela - opinia (1) Ekspresowe negocjacje, które zakończyły się pełnym sukcesem. Profesjonalne... Kornela Marek - opinia (1) Dziękuje w imieniu swoim i rodziców. Z pomocą tej agencji załatwiliśmy bardzo... Marek konrad - opinia (1) Polecam współpracę z biurem nieruchomości "Partnerzy". Akurat jest to moje... konrad Anetta - opinia (1) Współpracowałam z kilkoma pośrednikami w swoim życiu i Pan Adam Skonieczny... Anetta Sylwia - opinia (1) Moje odczucia finalnie bardzo pozytywnie. Początkowo nie byłam dobrze... Sylwia Aleksandra - opinia (1) Ocena maksymalna. Nie mam żadnych zastrzeżeń, sprzedaż mojej działki... Aleksandra Olek - opinia (1) Pan Adam Heller to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Wróciliśmy z... Olek Anna - opinia (1) Serdecznie polecam to biuro nieruchomości. Bardzo miło wspominam współpracę z... Anna Alicja K - opinia (1) Dostałam w spadku stary dom z małą działką i kompletnie nie wiedziałam jak... Alicja K Iwona - opinia (1) Pan Rafał Cisz z agencji nieruchomości Partnerzy wykazał się bardzo... Iwona