Alicja K - opinia (1) Dostałam w spadku stary dom z małą działką i kompletnie nie wiedziałam jak... Alicja K Iwona - opinia (1) Pan Rafał Cisz z agencji nieruchomości Partnerzy wykazał się bardzo... Iwona Sławomir - opinia (1) Zależało mi na dobrym, sprawdzonym biurze nieruchomości dlatego też wybrałem... Sławomir
Paulinka - opinia (1) Książkowo załatwiona sprzedaż domu z dużą działką. Moje wymagania finansowe... Paulinka Bernadetta - opinia (1) We wszystkim pomagała nam Pani Alicja Sitek, a dokładnie to ona robiła... Bernadetta Maciej - opinia (1) Zarówno świetnie sprawdzili się przy sprzedaży nieruchomości jak i zakupie... Maciej Anna K. - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Pani Aleksandry Drzymalskiej za profesjonalizm i... Anna K. Ela - opinia (1) Klient przychodzący do "partnerów" może czuć się w pełni zaopiekowany.... Ela Adrianna - opinia (1) Wszelkie formalności załatwione od ręki, niczym nie musiałam się przejmować.... Adrianna Paulina i Tomek - opinia (1) Pan Bartosz Rodziewicz zasługuje na ogromną pochwałę z naszej strony.... Paulina i Tomek Gawor Marta - opinia (1) Bardzo polecamy panią Beatę Stanisławczyk. Jest kompetentną osobą,... Gawor Marta Paulina - opinia (1) Znakomita transakcja. Agent (Damian) zadbał o początku o wszystkie detale,... Paulina S.Wyroba - opinia (1) Kontakt bezproblemowy, szybkie odpowiedzi i każda sprawa załatwiana w miłej... S.Wyroba wiktoria i adam - opinia (1) Posiadają dobre podejście do klienta. Zarówno brat był zadowolony z całego... wiktoria i adam Anka - opinia (1) Świetne biuro! Fachowa i miła obsługa, od pierwszego kontaktu do finału mojej... Anka Adam - opinia (1) Satysfakcja gwarantowana:) Pierwsze myślałem, że sprzedać mieszkanie to żaden... Adam Sylwia M - opinia (1) Najlepsze biuro nieruchomości w trójmieście!!! Serdecznie polecam, działają... Sylwia M Wanda (mieszkanie w kamienicy) - opinia (1) Pan Rafał Cisz bardzo profesjonalnie poprowadził mnie do zakupu mieszkania.... Wanda (mieszkanie w kamienicy) Aleksandra Z - opinia (1) Piękna i owocna współpraca.Polecam. Aleksandra Z Anita - opinia (1) Pełen profesjonalizm i wysoka kultura pracy. Otrzymaliśmy mnóstwo cennych... Anita