Zuzanna - opinia (1) Szczerze polecam wszystkim kupującym. Agenci potrafią znaleźć porozumienie... Zuzanna Szymek K - opinia (1) Biuro nieruchomości na 5 z plusem. Klient nie musi się dosłownie niczym... Szymek K Magda - opinia (1) Sprzedażą mojego mieszkania zajął się Pan Piotr Wrzuś. Od pierwszego... Magda
Wiktoria - opinia (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować pani Annie za sprzedaż naszego mieszkania w... Wiktoria Kasia R. - opinia (1) Szczególne podziękowania kieruję w stronę Pani Marzeny Kuczek. Pełen... Kasia R. Marcin P - opinia (1) Bardzo dobra agencja z kompetentnymi agentami. Widziałam ich w akcji i nie... Marcin P Mariusz - opinia (1) Chciałbym podziękować za udaną współpracę. Współpracowałem z Panią Joanną... Mariusz Werka - opinia (1) Podeszłam do tematu sprzedaży mieszkania ze zbyt dużą pewnością siebie, bo... Werka Nina - opinia (1) Wzbraniałam się od pomocy agencji w sprzedaży mieszkania i na początku... Nina MM Iwona - opinia (1) Przede wszystkim uczciwe podejście do klienta, można zaufać agentom z tego... MM Iwona Maja M. - opinia (1) Pierwsze, wymarzone mieszkanie już kupione i to tylko dzięki Partnerom. Dobra... Maja M. Agatka - opinia (1) Mili i sympatyczni ludzie, a z takimi pracuje się najlepiej! Pomimo dosyć... Agatka Marek L. - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc przy sprzedaży mieszkania. Mieszkanie sprzedane... Marek L. Sonja - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić to właśnie biuro nieruchomości. Opinie... Sonja Mila - opinia (1) Od wielu lat mieszkamy za granicą. Zależało nam, aby w czasie naszego... Mila Zadowoleni klienci - opinia (1) Szczerze polecam i pozdrawiam Panią Anetę Zarzycką, która towarzyszyła nam... Zadowoleni klienci Iwona i Marek - opinia (1) Pozytywna opinia! Pani Aneta to właściwa osoba na właściwym miejscu, bardzo... Iwona i Marek Michalina M - opinia (1) Już drugi raz współpracowałam z agencją Partnerzy i drugi raz wychodzę... Michalina M Szymon - opinia (1) Życzę dalszych sukcesów i tak wielu zadowolonych klientów jak ja! Będę... Szymon L. M. - opinia (1) Polecam wszystkim! Najlepsze biuro :) L. M.