Dawid - opinia (1) Miałem już 4 transakcje z pomocą tego biura i szczerze polecam. Wszystko... Dawid wm - opinia (1) wspaniała agencja i ludzie tam pracujący, pełen profesjonalizm wm San. - opinia (1) Firma godna polecenia, miła obsługa, zawsze w kontakcie, dobra pomoc w... San.
Anna - opinia (1) Polecam w 100 procentach! Bardzo profesjonalne podejście Agentów, sympatyczni... Anna Matylda - opinia (1) Polecam. Pani Ania zajęła się rewelacyjnie sprzedażą mojego domu. Poszło... Matylda Lidia - opinia (1) Agenci przede wszystkim mili, ale też wykazują się ogromną wiedzą na temat... Lidia Sebastian W. - opinia (1) Ogromne podziękowania dla Pani Ani Hinca za pomoc w udzieleniu kredytu, a... Sebastian W. Pani Marta - opinia (1) Z Panem Markiem udało nam się osiągnąć nasz cel, agent dołożył wszelkich... Pani Marta Andrzej - opinia (1) firma rzetelna, agenci bardzo słowni. Transakcja przeprowadzona wzorowo! Andrzej Marcin - opinia (1) Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Agent, który został mi przydzielony... Marcin Mateusz B. - opinia (1) Cenię sobie profesjonalną obsługę i współpracę z osobami kompetentnymi,... Mateusz B. Adaś - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania Agenta oraz firmy podczas... Adaś Monika - opinia (1) Poleconko! Sprzedażą zajmowała się Pani Ola Ł. Pełna zaangażowania,... Monika Zofia - opinia (1) Profesjonalna obsługa! Bardzo owocna współpraca. Zofia Lidia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki, którą zostałam otoczona. Profesjonalna... Lidia Daniel - opinia (1) Polecam serdecznie - według mnie najlepsze biuro nieruchomości w... Daniel Kamil0 - opinia (1) Mieszkam za granicą i nie wierzyłem, że będę w stanie zorganizować sprzedaż... Kamil0 Ada - opinia (1) Agentka bardzo konkretna, i pomocna. Zawsze miała dla mnie czas i odpowiadała... Ada Rafał - opinia (1) Polecam wszystkim firmę Partnerzy Nieruchomości. Bardzo solidna i godna... Rafał Małgorzata Bednarek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Partnerów . Wszystko zostało sprawnie... Małgorzata Bednarek