Ania - opinia (1) Pomimo dzielącej nas bardzo dużej odległości udało się bezproblemowo sprzedać... Ania Magda N. - opinia (1) Kupowaliśmy działkę, nasz agent prowadzący to Karolina Jankowska - serdecznie... Magda N. slawomir - opinia (1) Bardzo polecam Pana Grzegorza Stryjasa! slawomir
Karol00 - opinia (1) Jako klient mogę polecić agencje partnerzy. Agencji podchodzą do swojej pracy... Karol00 Joasia - opinia (1) Szybkie odpowiadanie na wiadomości, oddzwanianie. Szybkie działanie i dzięki... Joasia Sonia - opinia (1) Polecam to biuro nieruchomości. Sprzedaż działki trwała około 2 miesiące. Pan... Sonia Anna99 - opinia (1) Miałam przyjemność sprzedawać mieszkanie przy pomocy Pana Michała... Anna99 Arni - opinia (1) Bardzo dziękuje za pomoc w wynajęciu mieszkania. Dostałem odpowiedź na... Arni Danuta - opinia (1) Jeżeli szukacie dobrego, profesjonalnego, punktualnego i odpowiadającego na... Danuta Aga i Jacek - opinia (1) Pani Dorota z tego biura w pełni oddała się mojej sprawie i dzięki temu... Aga i Jacek Artur - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Mimo trudnej sytuacji na rynku,... Artur Kondzio - opinia (1) Miła obsługa i szybko załatwione sprawy papierkowe. Formalności związane ze... Kondzio Izabella - opinia (1) Jestem zadowolona ze współpracy z biurem nieruchomości Partnerzy. Transakcja... Izabella Dobrzańska Anna - opinia (1) Agencje Partnerzy oceniam przez pryzmat współpracy agentką Anna Wojtiuk,... Dobrzańska Anna Marcelina - opinia (1) Bardzo dobrze zorganizowana firma, biuro Partnerzy polecam każdemu kto... Marcelina Paulina M. - opinia (1) Kontakt bardzo przyjemny i przede wszystkim łatwy. Agenci pod telefonem, na... Paulina M. Patka - opinia (1) Rzetelna i bardzo przyjemna współpraca przy kolejnej realizacji w Gdańsku.... Patka Anna - opinia (1) Szybkość reakcji na potrzebę i znalezienie super ofert! Na czasie mi... Anna Żaneta - opinia (1) Miałam przyjemność skorzystać usług Agenta Pana Andrzeja Boruszewskiego. Cel... Żaneta Mati - opinia (1) "Partnerzy" to profesjonalizm + zaangażowanie. Mogę polecić tą firmę, może... Mati