Michalina i Tomek - opinia (1) Każdy etap zakupu domu był nadzorowany, dokładnie tłumaczony przez Panią... Michalina i Tomek Kornela - opinia (1) Ekspresowe negocjacje, które zakończyły się pełnym sukcesem. Profesjonalne... Kornela Marek - opinia (1) Dziękuje w imieniu swoim i rodziców. Z pomocą tej agencji załatwiliśmy bardzo... Marek
konrad - opinia (1) Polecam współpracę z biurem nieruchomości "Partnerzy". Akurat jest to moje... konrad Anetta - opinia (1) Współpracowałam z kilkoma pośrednikami w swoim życiu i Pan Adam Skonieczny... Anetta Sylwia - opinia (1) Moje odczucia finalnie bardzo pozytywnie. Początkowo nie byłam dobrze... Sylwia Aleksandra - opinia (1) Ocena maksymalna. Nie mam żadnych zastrzeżeń, sprzedaż mojej działki... Aleksandra Olek - opinia (1) Pan Adam Heller to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Wróciliśmy z... Olek Anna - opinia (1) Serdecznie polecam to biuro nieruchomości. Bardzo miło wspominam współpracę z... Anna Alicja K - opinia (1) Dostałam w spadku stary dom z małą działką i kompletnie nie wiedziałam jak... Alicja K Iwona - opinia (1) Pan Rafał Cisz z agencji nieruchomości Partnerzy wykazał się bardzo... Iwona Sławomir - opinia (1) Zależało mi na dobrym, sprawdzonym biurze nieruchomości dlatego też wybrałem... Sławomir Paulinka - opinia (1) Książkowo załatwiona sprzedaż domu z dużą działką. Moje wymagania finansowe... Paulinka Bernadetta - opinia (1) We wszystkim pomagała nam Pani Alicja Sitek, a dokładnie to ona robiła... Bernadetta Maciej - opinia (1) Zarówno świetnie sprawdzili się przy sprzedaży nieruchomości jak i zakupie... Maciej Anna K. - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Pani Aleksandry Drzymalskiej za profesjonalizm i... Anna K. Ela - opinia (1) Klient przychodzący do "partnerów" może czuć się w pełni zaopiekowany.... Ela Adrianna - opinia (1) Wszelkie formalności załatwione od ręki, niczym nie musiałam się przejmować.... Adrianna Paulina i Tomek - opinia (1) Pan Bartosz Rodziewicz zasługuje na ogromną pochwałę z naszej strony.... Paulina i Tomek Gawor Marta - opinia (1) Bardzo polecamy panią Beatę Stanisławczyk. Jest kompetentną osobą,... Gawor Marta