Szymon - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z biurem partnerzy przy zakupie mieszkania z... Szymon Fioona - opinia (1) Postanowiliśmy sprzedać dom i mieliśmy dylemat czy próbować na własną rękę,... Fioona robert - opinia (1) Udało się kupić mieszkanie w atrakcyjnej cenie przez to biuro. Nie mam... robert
MałaD - opinia (1) Wcześniej miałam do czynienia z kilkoma agencjami, szukając działki w dobrej... MałaD Przemysław - opinia (1) Pomimo trudności na rynku z dostępnością tego co szukaliśmy, biuro stanęło na... Przemysław Karolla - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej agencji nieruchomości. Pani Aneta Kania... Karolla Lukasz - opinia (1) Pan Rafał Cisz jest osobą otwartą, elastyczną i dyspozycyjną, ze wzorową... Lukasz Milena - opinia (1) Pani Aleksandra Łopuszyńska bardzo szybko znalazła klienta na naszą... Milena Szanti - opinia (1) Szybko, tanio i bezproblemowo. Współpraca przebiegła korzystnie Szanti Martynika - opinia (1) Coś co wyróżnia te biuro i co mnie przekonało to, że nie pobierają od... Martynika Joanna - opinia (1) Jestem kompletnie zielona w przepisach, umowach związanych z... Joanna Maciek - opinia (1) Chciałbym serdecznie podziękować firmie "Partnerzy" za profesjonalne... Maciek Agnieszka - opinia (1) Polecam to biuro, polecam agenta Panią Lidię Szczepańską. Sprawa załatwiona z... Agnieszka Patryk - opinia (1) Mieliśmy przyjemność pracować z Panią Anią Hinca, która pomagała nam uzyskać... Patryk Barbara - opinia (1) Pan Marek Kuczek spisał się na medal. Poprowadził mnie przez proces sprzedaży... Barbara Inga - opinia (1) Na każde pytanie niemalże natychmiastowa odpowiedź - bardzo polecam... Inga Zadowolona - opinia (1) Te biuro zajęło się już kilkoma nieruchomościami od mojej rodziny, znajomych.... Zadowolona Bronka - opinia (1) łatwo i przyjemnie, tak znalazłam kupca na moją działkę. W sumie to zrobiła... Bronka Sabina - opinia (1) sytuacje bez wyjścia załatwiają na miejscu! Profesjonalne biuro i zespół z... Sabina Karolinka - opinia (1) Sprzedałam mieszkanie i nic nie musiałam robić. Polecam Karolinka