Baśka - opinia (1) Pan Michał - agent na piątkę z plusem! Wysoka kultura osobista i mega... Baśka Katarzyna Zajdzikowska - opinia (1) Miałam okazję skorzystać z oferty pana Rafała Cisza. Kompetentny ,... Katarzyna Zajdzikowska Ania i Arek - opinia (1) Zdecydowanie polecamy firmę - agenci nie są zatrudniani tu z przypadku, każdy... Ania i Arek
Sara - opinia (1) 100% zadowolenia. Chciałabym polecić tą agencje zarówno przy sprzedaży... Sara Michał - opinia (1) Agencje wybrałem na podstawie dobrych opinii. Spotkanie i dokładne... Michał Paula N - opinia (1) Ocena najwyższa z możliwych. Nie spodziewałam się tak szybkich efektów i... Paula N Gosia - opinia (1) Z pomocą Partnerów kupiłam swoje pierwsze mieszkanie. Ogromne podziękowania... Gosia Przemek - opinia (1) Jedyny problem z zakupem domu był ze strony banku, cała reszta to już bułka z... Przemek Zuzanna - opinia (1) Szczerze polecam wszystkim kupującym. Agenci potrafią znaleźć porozumienie... Zuzanna Szymek K - opinia (1) Biuro nieruchomości na 5 z plusem. Klient nie musi się dosłownie niczym... Szymek K Magda - opinia (1) Sprzedażą mojego mieszkania zajął się Pan Piotr Wrzuś. Od pierwszego... Magda Wiktoria - opinia (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować pani Annie za sprzedaż naszego mieszkania w... Wiktoria Kasia R. - opinia (1) Szczególne podziękowania kieruję w stronę Pani Marzeny Kuczek. Pełen... Kasia R. Marcin P - opinia (1) Bardzo dobra agencja z kompetentnymi agentami. Widziałam ich w akcji i nie... Marcin P Mariusz - opinia (1) Chciałbym podziękować za udaną współpracę. Współpracowałem z Panią Joanną... Mariusz Werka - opinia (1) Podeszłam do tematu sprzedaży mieszkania ze zbyt dużą pewnością siebie, bo... Werka Nina - opinia (1) Wzbraniałam się od pomocy agencji w sprzedaży mieszkania i na początku... Nina MM Iwona - opinia (1) Przede wszystkim uczciwe podejście do klienta, można zaufać agentom z tego... MM Iwona Maja M. - opinia (1) Pierwsze, wymarzone mieszkanie już kupione i to tylko dzięki Partnerom. Dobra... Maja M. Agatka - opinia (1) Mili i sympatyczni ludzie, a z takimi pracuje się najlepiej! Pomimo dosyć... Agatka