Oliwia - opinia (1) Bardzo polecam to biuro nieruchomości. Bardzo profesjonalne doradztwo. Agenci... Oliwia Dominik - opinia (1) Na przestrzeni miesięcy już kilka mieszkań sprzedałem z pomocą tego... Dominik Michał M - opinia (1) Było nam niezmiernie miło, że mogliśmy współpracować z Panią Magdaleną... Michał M
Anita - opinia (1) Wielkie podziękowania dla agenta prowadzącego naszą sprawę. Pani Katarzyna... Anita Natalia - opinia (1) Bardzo udana współpraca. Agent zawsze dostępny, cierpliwy, przygotowany do... Natalia Zuzanna - opinia (1) Przesympatyczna obsługa i kompleksowe doradztwo. Dziękuję i pozdrawiam. Zuzanna Anna M - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z podjętej współpracy z biurem nieruchomości... Anna M Malwinka - opinia (1) Polecam te biuro nieruchomości i agenta Pana Marka Kuczka. Kompleksowa pomoc... Malwinka Iza - opinia (1) Miałam już przyjemność oddać swoje nieruchomości w ręce dwóch agentów z tego... Iza Grzegorz - opinia (1) Zadowolony klient biura Partnerzy. Polecam Grzegorz Wojtek Płaskonka - opinia (1) Mój wybór po przeczytaniu pozytywnych opinii padł na ww. biuro nieruchomości... Wojtek Płaskonka Eryk - opinia (1) Firma posiada profesjonalną kadrę z ogromnym doświadczeniem. Super podejście... Eryk Monisia - opinia (1) Współpracowałam przy sprzedaży działki z Panią Aleksandra Drzymalską. Zawsze... Monisia Mała M - opinia (1) Być może będę miała jeszcze mieszkanie do sprzedania i już wiem gdzie mam się... Mała M Klaudia - opinia (1) Mieszkanie sprzedane z pomocą Pani Katarzyny Ciosińskiej. Nie mam żadnych... Klaudia Sysia T - opinia (1) Współpraca bez żadnych problemów i to mi się podobało. Agent prowadzący... Sysia T Szymek - opinia (1) Bardzo, bardzo miła współpraca z biurem! Miła i co najważniejsze owocna. polecam Szymek Małgorzata Dobrowolska - opinia (1) Już dawno się spotkałam się z tak dobrą agnecją nieruchomości, panowie... Małgorzata Dobrowolska Natalia - opinia (1) Pełny profesjonalizm i super komunikacja. Sprzedaż bezproblemowa, expressowo... Natalia Małgorzata - opinia (1) Współpraca z Panią Joanną Olender z partnarzy nieruchomości była czystą... Małgorzata