Marek - opinia (1) Mega współpraca. Szczególnie polecam Pana Grzegorza Stryjasa. Duża wiedza,... Marek Andżela W - opinia (1) Moją sprawą zajmowała się Pani Katarzyna Ciosińska, już przyjaciółka mi... Andżela W Behance - opinia (1) Profesjonalizm i doświadczenie, czego chcieć więcej? Super agencja, świetni... Behance
Alicja Węgorzewska - opinia (1) Pozostawili po sobie bardzo dobre wrażenie. Wcześniej miałam doświadczenie z... Alicja Węgorzewska Katarzyna - opinia (1) Świetne wykształcenie kierunkowe, profesjonalizm wśród agentów. Skorzystałam... Katarzyna oleksandra - opinia (1) Z pomocą Pana Michała Jankowskiego sprzedałam korzystnie mieszkanie.... oleksandra Marek - opinia (1) Wszystko w porządku. Polecam firmę jak i pracowników :) Marek Mariia - opinia (1) Próbowałam na własną rękę, ale szybko się poddałam. Jest sporo formalności, a... Mariia Monia O - opinia (1) Na wstępie muszę pochwalić agenta Pana Grzegorza Stryjas głównie za... Monia O Joachim - opinia (1) bez żadnych zastrzeżeń. Współpraca przebiegła pomyślnie! Joachim KarinaKarwowska - opinia (1) Sprawna komunikacja, elastyczność terminów, a dodatkowo wszystko w miłej... KarinaKarwowska Martyna P. - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla agencji Partnerzy oraz dla Pana Michała... Martyna P. Klaudia - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować agencji Partnerzy Nieruchomości za pomoc przy... Klaudia zuziag - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Makiem Kuczkiem, profesjonalizm w podejściu... zuziag Iwona - opinia (1) Szybko, sprawnie, skutecznie. Polecam to biuro. Iwona Michael - opinia (1) Biuro z polecenia od kilku osób z rodziny, sam teraz będę polecał. Udało mi... Michael ania - opinia (1) Kupowałam przez te biuro mieszkanie w Gdańsku, przekonał mnie brak prowizji,... ania AsiaJoan - opinia (1) "Opiekował" się mną Pan Grzegorz Stryjas, kontakt był świetny, zawsze pod... AsiaJoan Wojtek Sz. - opinia (1) Biuro spełniło swoje zadanie - pełen profesjonalizm Wojtek Sz. Bienioszek Aleksander - opinia (1) Pani Katarzyna Ciosińska wszystkim już się zajęła. Nie siedzę kompletnie w... Bienioszek Aleksander