marek - opinia (1) Firma z polecenia. Sama na pewno nie sprostałabym tym wszystkim formalnościom... marek Alicja Sikora - opinia (1) Dużo pozytywnych opinii. Dołączam i moją! Alicja Sikora Dominika - opinia (1) Biuro dba o klienta, pracują sumiennie i tym wyróżniają się na tle innych... Dominika
M. Piotr - opinia (1) Agent znalazłam dla mnie działkę w interesującej mnie okolicy, zmieścił się w... M. Piotr Marko - opinia (1) Bardzo duża wiedza agentów, widać też doświadczenie przy sprzedaży... Marko Wiolka - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości "Partnerzy". Spośród kilku biur, z którymi już... Wiolka olgierd - opinia (1) pomagał mi agent Marek Kuczek w sprzedaży mieszkania. Bezproblemowo, z ceny... olgierd Mariusz - opinia (1) Szybko załatwiona transakcja. Polecam to miejsce Mariusz Marta Zielonka - opinia (1) Biuro nieruchomości godne polecenia. Uczciwe podejście do klienta, agenci... Marta Zielonka Nycz Maciej - opinia (1) Współpracowałem z agentem Panem Grzegorzem Stryjasem. Wszystko poszło... Nycz Maciej Łukasz J - opinia (1) Super podejście do klienta. Kontakt super, bezproblemowy i widać dużą wiedzę... Łukasz J Jola - opinia (1) Polecam biuro. Bardzo sprawnie przeprowadzona transkacja. Jola Maciej Kreft - opinia (1) Firma godna polecenia. Agenci bardzo profesjonalni, z licencjami, duży plus... Maciej Kreft Krzysztof - opinia (1) Miałem okazję skorzystać z usług agencji nieruchomości, jaką jest Partnerzy... Krzysztof Alina M - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Moje mieszkanie sprzedało się w kilka dni. Agentka Pani... Alina M Coco - opinia (1) Pierwszy klient już na drugi dzień od podpisania umowy. Nie spodziewałam się,... Coco Dorota - opinia (1) Podziękowania za owocną współpracę i wyrazy uznania za zaangażowanie dla Pana... Dorota Martyna K. - opinia (1) Pani Ania Hinca to czyste złoto! Dziękuję bardzo za pomoc w uzyskaniu... Martyna K. Barbara - opinia (1) Polecam te biuro nieruchomości za indywidualne podejście do klienta, a także... Barbara Monika - opinia (1) Wszystko ok. Bardzo zaangażowani agenci. Miła odmiana po moich... Monika