Krakowiak M. - opinia (1) Obawiałem się współpracy z biurem nieruchomości ale niepotrzebnie. Wszystko... Krakowiak M. Radek - opinia (1) Przy wyborze nieruchomości polecam współpracę z Panem Krystianem Micewiczem.... Radek Patryk - opinia (1) rewelacja, mieszkanie szybko sprzedane. Kompleksowo agencja wszystkim się... Patryk
Patryk - opinia (1) rewelacja, mieszkanie szybko sprzedane. Kompleksowo agencja wszystkim się... Patryk Michał P - opinia (1) Mimo sporych wymagań udało się i jak się bardzo z tego cieszę. Już w swoim... Michał P Marek Knapek - opinia (1) Nie było mnie na miejscu i nie miałem czasu zajmować się sprzedażą, decyzja o... Marek Knapek Adam Z. - opinia (1) Kupowałem mieszkanie z tą agencją. Dużo ofert, a sama "opieka" agenta bardzo... Adam Z. Wiolka - opinia (1) Współpraca z Panią Anetą Kania na 5 gwiazdek. Polecam! Wiolka Mariola - opinia (1) Pomagał mi agent Pan Sebastian Liberski. Wspólnie doszliśmy do... Mariola Pan Kracy W - opinia (1) Nie wiem jak całe biuro i pozostali agenci, ale Pan Bartosz Rodziewicz stanął... Pan Kracy W Piotr - opinia (1) Gorąco polecam Panią Anię Hinca oraz Panią Ewę Cesarz za świetnie... Piotr Zbyszek - opinia (1) Nie miałem doświadczeń z innymi agencjami nieruchomości, ale podejrzewam, że... Zbyszek Martyna - opinia (1) Współpracę z Panem Robertem Majewskim będę bardzo dobrze wspominać. Rzetelna,... Martyna Elżbieta - opinia (1) "Jestem bardzo zadowolona z usług agenta Dawida Spierewka, wcześniej chciałam... Elżbieta Wiolka Płonka - opinia (1) Kupowałam pierwsze mieszkanie przez tą agencje nieruchomości. Pomimo iż nie... Wiolka Płonka Stefan Baczyński - opinia (1) Korzystałem z usług tej agencji dwa razy, pierwsze przy sprzedaży działki,... Stefan Baczyński Iza Krakowiak - opinia (1) Bardzo miło współpracowało mi się z panem Bartoszem Rodziewiczem przy... Iza Krakowiak Katarzyna M - opinia (1) Zero formalności z mojej strony, wszystko załatwione przez biuro... Katarzyna M Paulina Bilińska - opinia (1) Sprawnie udało mi kupić działkę z pomocą agenta Pani Ewy Cesarz. Pani Ewa... Paulina Bilińska marika - opinia (1) Bardzo kompetentna obsługa! Począwszy od przygotowania oferty sprzedaży, po... marika