Adam - opinia (1) Szybkie załatwienie sprzedaży mojego mieszkania. Cena wyższa niż się nawet... Adam kiniaK - opinia (1) Cieszę się, że wybraliśmy akurat to biuro. Sprzedaż mieszkania przebiegła... kiniaK Dawid - opinia (1) Współpraca z Waszym biurem, oceniam jak najbardziej na plus. Agentka super,... Dawid
Artur - opinia (1) Szybko, sprawne, rzeczowo i konkretnie . Tak mogę ocenić współpracę z Panią... Artur Oskar Przybylski - opinia (1) Kompleksowa obsługa przy sprzedaży mojego mieszkania. Miałem do czynienia z... Oskar Przybylski Jacek Bieda - opinia (1) Profesja i na dodatek miło i serdecznie Jacek Bieda poczta.agnieszkaskuza@gmail.com - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Państwa firmy. Polecam wszystkim poczta.agnieszkaskuza@gmail.com Grzegorz - opinia (1) Pani Ania Hinca od kredytów jest w 100% profesjonalistką, działa szybko i... Grzegorz Magda - opinia (1) Pani Ania Hinca - profesjonalnie, szybko, z pomysłem. Doradzi, pokieruje jest... Magda Katarzyna i Robert Gdynia - opinia (1) Najlepsza agentka jaką znamy - Pani Ania Hinca. Pomogła szybko, bez problemów... Katarzyna i Robert Gdynia Kamila - opinia (1) Dziękuje za współpracę, pomogli mi znaleść grunt! Polecam! Kamila Aneta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Beata przy sprzedaży domu.... Aneta Mariusz - opinia (1) Współpraca z Państwa biurem była bardzo przyjemna. Agent informował mnie,... Mariusz Ola R - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do sprzedaży mojego mieszkania. Wycenili moja... Ola R Beata - opinia (1) Szybka i sprawna transakcja. Agenci bardzo konkretni! Na pewno jeszcze wrócę... Beata Milena - opinia (1) Podziękowania dla Pani Marty Jabłońskiej. Skuteczna i niezwykle sympatyczna... Milena Kamila - opinia (1) Chciałabym bardzo polecić firmę Partnerzy Nieruchomości, ponieważ pracują w... Kamila Anita - opinia (1) Firma godna polecenia. Caly proces kupna mieszkania przeszedł bardzo... Anita mateusz.fraczkowski@gmail.com - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna pomoc ze strony pracowników biura. Polecam! Na pewno... mateusz.fraczkowski@gmail.com Karolina K - opinia (1) Współpracę z Państwem będę miło wspominać. Wszystko przebiegło w jak... Karolina K