Kamila W. - opinia (1) Bardzo szybko sprzedali mój dom! Specjalne podziękowania dla Pani Ewy... Kamila W. paweł kossak - opinia (1) Biuro godne polecenia, kompetentne osoby - bardzo szybko znalezli odpowidenie... paweł kossak J. - opinia (1) Trafiłam do agencji z polecenia.mieszkanie sprzedane w 2 tygodnie. Miło... J.
krzysztof - opinia (1) Sprawne i szybkie załatwienie formalności kupna domu. krzysztof Mateusz P. - opinia (1) Serdecznie polecam wsparcie firmy - a szczególnie Pana Kamila Dobkowskiego z... Mateusz P. Łukasz K. - opinia (1) Profesjonalizm, szybkość, dobry kontakt. To to, czego doświadczyłem przy... Łukasz K. Grażyna Szulc - opinia (1) Sprawna obsługa. Pani Dorota Rynko jako agent wykazała się profesjonalizmem a... Grażyna Szulc Artur - opinia (1) Agenci pomocni i zaangażowani w szukanie nowych ofert. Zdecydowanie polecam. Artur Mamka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z tego jak zostałam obsłużona przez biuro. Prowizja... Mamka Zosia - opinia (1) Bardzo dziękuje za pomoc w szybkim zakupie upragnionego mieszkania. Trafiłam... Zosia Marti442 - opinia (1) Taka agencja nieruchomości to pierwsza klasa. Tą agencje wyróżnia pełen... Marti442 Kassandra Woźniak - opinia (1) Szukałam mieszkania dla siebie, małego, 2-pokojowego, ale w dobrej... Kassandra Woźniak Polecam (1) Polecam współpracę z agencją. Mieszkanie sprzedane szybko i bardzo dobrej... Łukasz Wszystko ok (1) Dziękuję za pomoc w zakupie domu. Pozdrowienia dla Pani Marty, która spięła... Wiola Rewelacja! (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem! Moje mieszkanie zostało... Marta J. Najlepsza agencja nieruchomości (1) Agencja godna polecenia. Szybko i profesjonalnie. Pani Ania to świetna... Grzegorz Zakup mieszkania (1) Podziękowania za pomoc w zakupie mieszkania, fachowe doradztwo i załatwienie... Adam Szczerze polecam (1) Dobrze oceniam biuro. Nie było żadnych problemów podczas transakcji. Polecam... Alicja Współpraca na plus (1) Profesjonalna i miła obsługa. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Polecam... Maciej Podziękowania (1) Mieszkanie sprzedane w 9 dni. To juz moja druga transakcja z... Lucyna