Łukasz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z decyzji o podjęciu współpracy z agencją Partnerzy.... Łukasz Sprzedaż mieszkania (1) Bardzo dziękuję za pomoc przy sprzedaży mieszkania. Bardzo polecam to biuro.... Ewa Polecam! (1) Kupowałam swoje pierwsze mieszkanie z pomocą agenta z Partnerzy... Irena
Pani Kasia to mistrz! (1) Bardzo dziękujemy za pomoc w odnalezieniu mieszkania na odległość.... Patrycja i Daniel z Bydgoszczy Polecam (1) Moje mieszkanie zostało sprzedane w ekspresowym tempie. Jestem bardzo... M. Obsługa na najwyższym poziomie (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Agenci mają nieprzeciętną wiedzę o swojej... Malwina P. Sprawdzona Agencja (1) Polecam serdecznie usługi Partnerów Nieruchomości. Zdjęli mi masę problemów z... Renata Polecam (1) Witam, przez około pół roku, szukając mieszkania do kupienia, miałam do... Bartosz Jestem zadowolona (1) Jestem zadowolona z pośrednika. Dzięki nim kupiłam mieszkanie . Wcześniej... Karolina Serdecznie polecam (1) Świetna agencja. Swoim profesjonalizmem bardzo mnie urzekli. Wiedza i... Michał Ocena działalności firmy- super firma (1) Chciałabym każdemu polecić firmę Partnerzy Nieruchomości. Profesjonalne... Barbara Chyba najlepsze biuro w Gdańsku (1) Miałam przyjemność współpracować z biurem PARTNERZY NIERUCHOMOŚCI i przy... Elżbieta