mateusz.fraczkowski@gmail.com - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna pomoc ze strony pracowników biura. Polecam! Na pewno... mateusz.fraczkowski@gmail.com Karolina K - opinia (1) Współpracę z Państwem będę miło wspominać. Wszystko przebiegło w jak... Karolina K Jagoda B - opinia (1) Współpraca przebiegła pomyślnie, Panu Adamowi nie mam nic do zarzucenia.... Jagoda B
Aleksandra W. - opinia (1) Jestem zadowolona ze współpracy, wszystko przebiegło pomyślnie. Pani Marzena... Aleksandra W. Michał - opinia (1) Pomimo sprzedaży mieszkania w ciężkim czasie koronawirus barzo szybko... Michał Marcin Karp - opinia (1) Podziękowania dla pana Michała Jankowskiego za pomoc przy zakupie mieszkania... Marcin Karp Marcin Klisz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi. Pełen profesionalizm. Marcin Klisz Martyna i Marek - opinia (1) Oceniamy jako osoby kupujące. Szukaliśmy wymarzonego domu. Pan Marek Kuczek... Martyna i Marek Katarzyna B - opinia (1) Pani Anna Hinca przeprowadziła nas przez proces wyboru kredytu, złożenia i... Katarzyna B Aga - opinia (1) Polecam! Super obsługa, poważne traktowanie klientów i świetny kontakt:) Aga Nina - opinia (1) Świetna obsługa klienta, wszystkie procedury wyjaśnione przejrzyście, a... Nina Katarzyna - opinia (1) Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Wszystko zostało... Katarzyna Angelika - opinia (1) Wspaniała obsługa, bardzo mili i pomocni ludzie. Pan Grzegorz Stryjas... Angelika Sandra R. - opinia (1) Szybka, bezproblemowa transakcja. Znaleźli mi grunt w 2 tygodnie! Polecam... Sandra R. Ryszard Toczek - opinia (1) Chciałbym z całego serca podziękować całej firmie Partnerzy Nieruchomości, a... Ryszard Toczek Maciek - opinia (1) Z polecenia przyjaciela zdecydowałem sie na współpracę z biurem partnerzy.... Maciek Piotr - opinia (1) Serdecznie polecam biuro Partnerzy Nieruchomości. Miałem okazje współpracować... Piotr Marta - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z biurem Partnerzy. Zajęli się sprzedażą mojego... Marta Jolanta - opinia (1) Z całego serca polem to biuro nieruchomości! Trafiłam tutaj przypadkiem a ten... Jolanta Karolina - opinia (1) Agenci biura Partnerzy nieruchomości otwarci są na sugestie klientów a to dla... Karolina