Małgorzata Bednarek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Partnerów . Wszystko zostało sprawnie... Małgorzata Bednarek Zuza - opinia (1) Z całego serca polecam. Kupowaliśmy mieszkanie z pomocą Pani Joanny. Ta Pani... Zuza Elza - opinia (1) Najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście pod kątem skuteczności. Firma z... Elza
Ola - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, szybko i sprawnie załatwione wszystko w sprawie... Ola Alicja - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Magdalenę Śliwińską! Wzorowa obsługa, sprawny... Alicja Seba - opinia (1) Jedna nieruchomość znalazła już nowego, szczęśliwego właściciela. Obie strony... Seba Grażyna - opinia (1) Pierwszy raz doświadczyłam tak miłej obsługi. Wspomnienia z innymi agencjami... Grażyna Matek - opinia (1) Agencja na 6 z plusem! Profesjonalnie, szybko i bezpiecznie, tymi słowami... Matek Iza - opinia (1) Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm już od pierwszej rozmowy i... Iza Paula - opinia (1) Plus za fachowe doradztwo i cierpliwość agentów;) Wszystko dokładnie... Paula Sobisz - opinia (1) Nieruchomość sprzedana błyskawicznie. Profesjonalna "opieka" agenta Pana... Sobisz Ola - opinia (1) Super zespół. Sympatyczni ludzie, bardzo pomocni. Aż miło się z takimi... Ola Wojciech - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Rzeczowe, rzetelne i uczciwe biuro. Po dobrym... Wojciech Zadowolona klientka - opinia (1) Druga transakcja, z której jesteśmy zadowoleni, więcej się nie zapowiada, ale... Zadowolona klientka Sylwia - opinia (1) Wielkie podziękowania dla agencji Partnerzy za bardzo szybkie sprzedanie... Sylwia Paweł - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Transakcja przebiegła pomyślnie. Paweł ZuZia - opinia (1) Z całego serca polecam panią Beatę Stanisławczyk! Profesjonalne podejście do... ZuZia Magdalena - opinia (1) Kupowałam mieszkanie, jak na lokalizacje, metraż to udało mi się uzyskać... Magdalena Robert - opinia (1) Serdecznie polecam, błyskawiczny kontakt, świetna obsługa, a co najważniejsze... Robert Olka - opinia (1) Szczególnie mogę polecić panią Joanne Olender, która wykazała się... Olka