Basia - opinia (1) Trafiłam tu dzięki koleżance, biuro z polecenia i jak widać warto było.... Basia Marcel - opinia (1) Dzięki Panu Andrzejowi z Partnerów mieszkam z żona w dokładnie takim... Marcel Mateusz G - opinia (1) Dobre rozeznanie rynku, dużo kontaktów - to coś co mnie urzekło. Miałem swoje... Mateusz G
Zbyszek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy jaką otrzymałem od biura nieruchomości... Zbyszek Michalina - opinia (1) Pani Aleksandra Łopuszyńska zadbała o wszystkie formalności, świetnie... Michalina Roman - opinia (1) Jak chcecie kupić/sprzedać mieszkanie to polecam biuro nieruchomości... Roman Angela - opinia (1) Klient od pierwszego spotkania, pierwszego kontaktu może czuć się... Angela Wiki Mat. - opinia (1) Jak najbardziej mogę polecić Partnerów i Panią Adriannę. Wszystkie... Wiki Mat. Rafał - opinia (1) Chciałbym wyrazić podziękowania firmie Partnerzy Nieruchomości oraz Pani... Rafał Marta - opinia (1) Bardzo dziękuje za profesjonalną pomoc przy zakupie nieruchomości,... Marta Rafał Dzikowski - opinia (1) Chciałbym wyrazić podziękowania Pani Marcie Stawskiej i firmie Partnerzy... Rafał Dzikowski Baśka - opinia (1) Pan Michał - agent na piątkę z plusem! Wysoka kultura osobista i mega... Baśka Katarzyna Zajdzikowska - opinia (1) Miałam okazję skorzystać z oferty pana Rafała Cisza. Kompetentny ,... Katarzyna Zajdzikowska Ania i Arek - opinia (1) Zdecydowanie polecamy firmę - agenci nie są zatrudniani tu z przypadku, każdy... Ania i Arek Sara - opinia (1) 100% zadowolenia. Chciałabym polecić tą agencje zarówno przy sprzedaży... Sara Michał - opinia (1) Agencje wybrałem na podstawie dobrych opinii. Spotkanie i dokładne... Michał Paula N - opinia (1) Ocena najwyższa z możliwych. Nie spodziewałam się tak szybkich efektów i... Paula N Gosia - opinia (1) Z pomocą Partnerów kupiłam swoje pierwsze mieszkanie. Ogromne podziękowania... Gosia Przemek - opinia (1) Jedyny problem z zakupem domu był ze strony banku, cała reszta to już bułka z... Przemek Zuzanna - opinia (1) Szczerze polecam wszystkim kupującym. Agenci potrafią znaleźć porozumienie... Zuzanna