Adam - opinia (1) Szybko znalezione mieszkanie na wynajem. W moim przypadku czas był kluczowy,... Adam Barrrbara - opinia (1) Sprzedaż przebiegła książkowo, a ja nie musiałam o nic się martwić. Gdybym... Barrrbara Zoska - opinia (1) Jak najbardziej polecam współprace z tą firmą. Potrafią się wsłuchać w... Zoska
K.ania - opinia (1) Gorąco polecam współpracę, zarówno przy sprzedaży jak i zakupie nieruchomości... K.ania Malus - opinia (1) Chciałem spróbować bez pośredników, ale rynek nie jest prosty, szczególnie w... Malus marta - opinia (1) Profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem. Same dobre wspomnienia mam ze... marta Anna - opinia (1) Rewelacja! Wystarczyło kilka dni by został wynajęty mój dom pod Sopotem. Za... Anna Mariola - opinia (1) Przyjazne nastawienie, uśmiech na twarzy i zawsze miły, bezproblemowy... Mariola Marek - opinia (1) Ogromne podziękowania dla Pana Dawida Spierewka! Szukałem długo odpowiedniego... Marek Przemyslaw - opinia (1) Pani Adrianna szczerze zaangażowana w sprzedaż mojego mieszkania, kogoś... Przemyslaw Klara - opinia (1) Polecam zdecydowanie, w 100%. Super obsługa, fachowa pomoc, doradztwo i cała... Klara Monika - opinia (1) Jeżeli ktoś szuka przewodnika po drodze przez mękę, jaką jest uzyskanie... Monika Dawid - opinia (1) Nie miałem możliwości ani czasu żeby zająć się mieszkaniem, które dostałem w... Dawid Joanna z Sopotu - opinia (1) Spośród wielu agencji wybrałam Partnerów śledząc komentarze innych klientów i... Joanna z Sopotu Marek - opinia (1) Polecam z całego serca Panią Beatę. Świetnie się zaopiekowała nami i naszym... Marek Sebastian - opinia (1) Polecam z całego serca Panią Beatę. Świetnie się zaopiekowała nami i naszym... Sebastian Ola - opinia (1) Bardzo skuteczna agencja. W ciągu około miesiąca znaleziony został nowy... Ola Sonnia - opinia (1) Wzorcowa współpraca i zaangażowanie powodują, że mogę polecić usługi biura... Sonnia Angelika - opinia (1) Szczerze polecam tą agencje. Wspaniały kontakt i same konkrety!!! Wykazali... Angelika Daniela - opinia (1) Mimo trudności na rynku spowodowanej przez Covida udało nam się wspólnie z... Daniela