Paulina - opinia (1) Dziękuje Panu Sebastianowi za poświęcony czas i znalezienie działki. Teraz... Paulina Marek i Ada - opinia (1) Z pomocą Pana Rafała wszystko musi pójść zgodnie z planem. Bardzo pracowity i... Marek i Ada Martysia - opinia (1) Bardzo dziękuje za sprzedaż przemiłemu Panu Andrzejowi. Tak to ja mogłabym co... Martysia
anna J - opinia (1) Szczególne podziękowania dla Pani Anety, dzięki jej zaangażowaniu udało nam... anna J Tomek - opinia (1) Moje osobiste doświadczenie z tym biurem nieruchomości jest bardzo pozytywne.... Tomek Aga i Przemek - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Partnerzy! Pan Adam sprawnie i profesjonalnie... Aga i Przemek Mat. - opinia (1) Kompleksowość i o to właśnie mi chodziło:) Niestety miałem utrudnione zadanie... Mat. Kornelia - opinia (1) Warto skorzystać z usług tej firmy przy sprzedaży mieszkania. Duże... Kornelia Mateusz P. - opinia (1) Duże poświęcenie przy poszukiwaniach. Ofert było sporo, no ale też zawsze coś... Mateusz P. Olek - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Alicją. Pani Alicja pomogła mi sprzedać... Olek Mark - opinia (1) Miałem przyjemność osobiście nabywać z biurem Partnerzy i panią Aleksandrą,... Mark Ola - opinia (1) Zdecydowanie polecam tą firmę. Dużo ogłoszeń z bardzo fajnymi mieszkaniami,... Ola Jakub - opinia (1) Zdecydowanie polecam to biuro nieruchomości, udało nam się dzięki ich pomocy... Jakub Błażej - opinia (1) Pan Piotr to człowiek którego szukasz, jeżeli zależy Ci na szybkim sprzedaniu... Błażej Arek - opinia (1) Nie mam nic do zarzucenia. Czułem się bardzo dobrze, świetnie zaopiekowany... Arek Antonina - opinia (1) Transakcja przebiegła pomyślnie, wszystko po mojej myśli i zgodnie z... Antonina Wojtek - opinia (1) Zadowolony z wyboru tego biura. Wyjątkowo miła i bardzo skuteczna współpraca.... Wojtek Anna - opinia (1) Bardzo dziękuje Panu Arturowi za wielkie wsparcie przy sprzedaży mieszkania.... Anna Marta - opinia (1) Ogromny plus za zaangażowanie. Drugi za super atmosferę - jak załatwiać takie... Marta Milena - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu, na każdym etapie zakupu domu. Mogę z czystym... Milena