Re: Pediatra chełm, ujeścisko, orunia gór
Proponuje z przychodni ze starego Chełmu dr Skoczyńską ,mój syn do niej należał ,pani doktor jest rzeczowa ,potrafi postawić trafną diagnozę ,po za tym nie przepisuje antybiotyków bez potrzeby ,mój syn ma 9 lat w ciągu tego czasu raz pani dr przepisała mu antybiotyk .
Po urodzeniu drugiego dziecka z lenistwa przepisałam sie bliżej do domu do przychodni nowy Chełm do dr Malinowskiej ,pani dr jest bardzo miła ale mam wrażenie że to jedyna jej zaleta bo jak rozmawiam z znajomymi mamami do wszystkie dzieci mają te same leki zapisane czyli ten sam syrop na kaszel i tantum verde ,czyżby wszystkie na to samo chorowały ,często jest tak że muszę sama wypytywać pani dr co mogę dawać co nie.
Teraz na starym Chełmie powstanie a właściwie to już stoi tylko kończą remont ,kolejna filia przychodni Nowy Chełm ,dużo lekarzy z innych przychodni przejdzie do niej ,ja jednak postanowiłam że wracam do mniej reprezentacyjnej i bardzo niewygodnej dla mamy z dzieckiem w wózku przychodni na starym Chełmie do dr Skoczyńskiej.
1
0