Super (1) Italian chef doc Simposio and originale taste Marc cudowna pizza (1) Serdecznie polecam ;)pizza jest najlepszą, jaką jadłam w Trójmieście,... Kasia Smaczna Pizza (1) Pizza smaczna, ale cena zdecydowanie wygórowana, 30 zł za placek po którym... Jaszczurek
Najlepsza pizza jaką jadłam (1) Mogę powiedzieć, że tak dobrej pizzy nie jadłam nawet we Włoszech. Ciasta... Tina Tym razem makaron z mulami i peperoncino. (1) Niebo w gębie! Bajka! Poezja... Stały klient Fatalnie. (1) Kuchnia nie ma nic wspolnego z Wlochami. Jakosc dan fatalna Masteen Fatalne jedzenie. (1) Niestety jedzenie niesamowicie zawiodło nasze oczekiwania. Nie wiem jak... Ja słaba pizza (1) zamawiałem pizzę na dowóz i bardzo sie rozczarowałem. na pewno nie ma ona nic... koneser Nic specjalnego. (1) Witam, Na wstępie coś z czym się jeszcze nie spotkałem. Sielanka kucharzy z... Marcin Może mam więcej szczęścia... (1) Zajrzałem już kilka razy, próbowałem kilku pozycji z menu a to dlatego że... Kawsky Przemiła obsługa, lecz jeżeli chodzi o kuchnię to mam jedno (1) acz znaczące zażalenie. Mianowicie makarony są w mojej opinii zbyt suche. Nie... Wioleta Nie polecam , slaba pizza , nie na podniebienie Polakow (1) Z racji tego ze mieszkam od niedawna w centrum Gdyni -sprawdzam za każdym... Marcin PRAWDZIWA WŁOSKA PIZZA (1) 100 % zadowolenia, pizza po prostu włoska, pyszna ! stołowałem się już w... Arni Pierwszy i ostatni raz (1) Jako przystawkę zamówiłem gotowaną ośmiornicę, zupę rybną i pizzę Napoletana.... smakosz Nawet od najlepszej knajpki obsługa potrafi odstraszyć (1) Na moją poprawną oceną wpłynęła tylko i wyłącznie przepyszna pizza, w... Ania Z gustami się nie dyskutuje - ja polecam (1) Dla mnie - zupa pomidorowa jest bardzo smaczna. Świeża, jajko na środku... KMK Odradzam (1) Pizzy w smaku bliżej do "studenckiej" niż do włoskiej - w gdańskim San Marco... M