Dariusz - ocena (1) Trafiłem do kliniki i do dr Muraszki na zabieg liposukcji brzucha oraz... Dariusz Magda - ocena (1) Serdecznie polecam Perfect Medica. W czerwcu miałam zabieg. Na każdym... Magda Mała Mi:) - opinia (1) W marcu 2022 roku poddałam się zabiegowi abdominoplastyki, którą... Mała Mi:)
Polecam Perfect Medica (1) Szczerze polecam Perfect Medica. Poddałam się zabiegowi wymiany implantów... Ania Anna S. - opinia (1) Perfect Medica to klinika na najwyższym poziomie.Poddałam się zabiegowi... Anna S. Dorota - opinia (1) Miałam zrobiona korektę warg mniejszych. Bardzo żałuję że nie zdecydowałam... Dorota Polecam, operacja u dr. Bieńkowskiego (1) W maju 2016 roku miałam operację powiększania biustu. Bardzo porządna... Marta Polecam (1) Szczerze polecam klinikę Perfect Medica - jest tam bardzo profesjonalny, a... Dagmara W. zmniejszenie piersi (2) Bardzo żałuję, że zwlekałam z zabiegiem. Nie minęły dwa tygodnie, jeszcze... Małgorzata Powiększenie piersi. (2) Powiększałam piersi u dr. Grobelny dwa miesiące temu. Po prostu są idealne.... Kaja Jedno ale... (1) Sam zabieg i efekt- bez zastrzeżeń. Natomiast słaba opieka pooperacyjna.... K. Dr Muraszko - Kuźma - wspaniały chirurg! (1) Powiększyłam piersi u dr Muraszko w maju 2012r Było to moim marzeniem od... Aleksandra dr M.Muraszko-K. (1) Zdecydowałem się u dr na zabieg korekty uszu. Ocenie wszystko w skali... Maniek polecam dr Grobelny (2) Warunki w Perfect Medica sa ogolnie dobre, choc przydalaby sie osobna toaleta... Piotr polecam Pana Marka Muraszko-Kuźmę (2) Bardzo polecam Pana Marka, bałam się straszliwie efektu (powieki górne) ale... ata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona . dr E. Skwiercz- wspaniały człowiek , doskonały... SYLWIA Całkowita operacja nosa - przepięknie! (2) Witam serdecznie Trzy tygodnie temu tj. piątego marca 2012 podjęłam się... sweetkatarina dr Skwiercz (1) ... jest boska.. operacja rekonstrukcyjna brzucha - super (15lat temu),... Nata lifting twarzy (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegu.Twarz wygląda bardzo naturalnie.Nie... Teresa Odstające małżowiny uszne (2) Tak jak w nagłówku zdecydowałem się na zabieg odstających małżowin usznych w... Zadowolony i szczęśliwy